Στην κατεύθυνση να σπάσει το εμπάργκο που έχει επιβάλει στον Γιάννη Πρετεντέρη κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνο για τη βραδιά των εκλογών και όχι για ολόκληρη την προεκλογική περίοδο.

Επειδή η εκλογική βραδιά ασφαλώς είναι ξεχωριστή για κάθε πολιτική εκπομπή και επειδή θεωρείται αδύνατον να μην υπάρχει εκπροσώπηση στο Μεγάλο Κανάλι -παρά το ότι στο κεντρικό πάνελ θα βρίσκεται ο Γιάννης Πρετεντέρης-, στην Κουμουνδούρου σκέφτονται σοβαρά να δώσουν το «παρών» στα στούντιο του Mega.  

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να ισχύσει, όπως προαναφέρθηκε, για όλη την προεκλογική περίοδο, αν και ήδη στα τηλεοπτικά «παράθυρα» των δελτίων ειδήσεων τις συζητήσεις κάνει η Μαρία Σαράφογλου χωρίς την παρουσία του κορυφαίου σχολιαστή του καναλιού (κάτι που φαίνεται και στο αποτέλεσμα των συζητήσεων, όπως λένε άσπονδοι φίλοι της παρουσιάστριας).

Το ενδιαφέρον όμως είναι το σχόλιο που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, όταν ρωτήθηκε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, για το θέμα της κόντρας της Κουμουνδούρου με τον Πρετεντέρη και το τι θα γίνει την επομένη των εκλογών εφόσον κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.  Πάνω-κάτω (μεταξύ σοβαρού και αστείου;) είπε τα εξής: «Ποιος Πρετεντέρης; Αφού αυτός, όπως και ο Πάγκαλος, έχουν πει ότι θα φύγουν από τη χώρα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια διλήμματα».

Η απάντηση αυτή, άσχετα από το αν εμπεριείχε εμφανές χιούμορ, δείχνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να το κρατάνε… μανιάτικο στον Πρετεντέρη και δεν έχουν προς το παρόν σκοπό να βάλουν νερό στο κρασί τους. Το εμπάργκο των στελεχών της Κουμουνδούρου συνεχίζεται και κατά του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εξακολουθεί να μη βρίσκει αντιπάλους από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των καναλιών να πρέπει να τον βάζουν σε κόντρα με δημοσιογράφους φίλα προσκείμενους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (οι οποίοι είναι αλήθεια πως τον τελευταίο καιρό αυξάνονται και πληθύνονται).  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Θέατρο της Δευτέρας επιστρέφει στη ΝΕΡΙΤ

Αντζελίνα Τζολί ή Dancing with the stars προτίμησε το κοινό;

Γιατί ο Μάρκος Σεφερλής κουκούλωσε την Έλενα Τσαβαλιά;(VIDEO)