Απουσία που προκάλεσε ερωτήματα στους τηλεθεατές καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης 23 Απριλίου 2026 στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» της ΕΡΤ, καθώς η Μαρία Ηλιάκη δεν βρέθηκε στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε μόνος του στο πλατό και φρόντισε από τα πρώτα λεπτά να δώσει εξηγήσεις, καθησυχάζοντας το κοινό.

Διαβάστε: Κατερίνα Καραβάτου: Η απάτη με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Κωστόπουλο - "Προσπαθήσαμε με τον Κρατερό να βρούμε άκρη" (Βίντεο)

O Κρατερός Κατσούλης για την απουσία της Μαρίας Ηλιάκη από το «Νωρίς νωρίς»

Ο Κρατερός Κατσούλης πήρε τον λόγο στην έναρξη της εκπομπής και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συμπαρουσιάστριά του, επιλέγοντας έναν ζεστό και γνώριμο τόνο. «Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, εδώ είμαστε, “Νωρίς Νωρίς”. Είναι όλα καλά, μην ανησυχείτε. Το Μαράκι μας είναι καλά, απλώς κάτι έτυχε και δεν θα μπορέσει να είναι σήμερα μαζί μας. Εμείς όμως είμαστε εδώ».

Η αναφορά του Κρατερού Κατσούλη στη Μαρία Ηλιάκη

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έκανε και μια πιο ανάλαφρη αναφορά στη συνήθη παρουσία της Μαρίας Ηλιάκη, δείχνοντας ότι η απουσία της ήταν απλώς προσωρινή. «Είναι 6:45, όπως θα έλεγε και η Μαρία μας, είναι ημέρα Πέμπτη, όπως επίσης θα έλεγε και η Μαρία μας».


Το μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη προς τους τηλεθεατές στον αέρα της ΕΡΤ

Κλείνοντας την εισαγωγή της εκπομπής, ο Κρατερός Κατσούλης συνέχισε στο ίδιο ύφος, μεταφέροντας ευχές με αφορμή την ημέρα και διατηρώντας την αίσθηση κανονικότητας στο πρόγραμμα. «Είναι του Αγίου Γεωργίου, που κι αυτό θα το ‘λεγε η Μαρία μας. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους τους Γιώργηδες, τους Γεώργιους, τις Γεωργίες και ό,τι προκύπτει από αυτό το όνομα, και στο όνομα Θερινός, διότι υπάρχει και αυτό το όνομα». Η τοποθέτηση του Κρατερού Κατσούλη ήταν ξεκάθαρη, καθησυχαστική και χωρίς περιθώρια ανησυχίας, με τον ίδιο να δίνει το στίγμα ότι πρόκειται για μια απλή απουσία. Το «Νωρίς νωρίς» συνεχίστηκε κανονικά, με τον παρουσιαστή να κρατά μόνος του τη ροή της εκπομπής, μέχρι την επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη.