Η Ντέπυ Γκολεμά βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου στην εκπομπή «Buongiorno» και, στη συζήτησή της με τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της Σίας Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο, καθώς τα σενάρια για αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου έχουν φουντώσει. Σχολιάζοντας το κλίμα που έχει διαμορφωθεί γύρω από τη δημοσιογράφο, η Ντέπυ Γκολεμά εκτίμησε πως η Σία Κοσιώνη φαίνεται να έχει δίκιο σε κάποια σημεία, ενώ στάθηκε και στο ενδεχόμενο το πρόβλημα να συνδέεται με το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη. Παράλληλα, μίλησε για το ποια θα μπορούσε να είναι η επόμενη τηλεοπτική πόρτα, αν δεν υπάρξει θετική κατάληξη στις τελευταίες συζητήσεις.

Διαβάστε: Φαίη Σκορδά για Σία Κοσιώνη: "Γίνεται αποκαθήλωση του ονόματός της, σα να την έχουν άχτι" - Η αιχμή για τον ΣΚΑΪ (Βίντεο)

Ντέπυ Γκολεμά για Κοσιώνη: "Κάπου έχει δίκιο"

Η Ντέπυ Γκολεμά τοποθετήθηκε ανοιχτά για τη Σία Κοσιώνη, επισημαίνοντας πως, με βάση όσα ακούγονται, θεωρεί ότι η δημοσιογράφος έχει δίκιο σε κάποιο βαθμό. Η τηλεκριτικός σημείωσε πως στην αρχή πίστευε ότι η Σία Κοσιώνη θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ, καθώς θεωρούσε πως αυτό είναι το κανάλι που της ταιριάζει. «Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Σία Κοσιώνη, η δική μου άποψη είναι ότι κάπου έχει δίκιο. Εάν το πρόβλημα είναι αυτή η ιστορία με το ντοκιμαντέρ της 17 Νοέμβρη, πιστεύω εκεί εστιάζεται το πρόβλημα και όχι στον Παπαδρόσο, πιστεύω ότι κάπου έχει δίκιο. Για δείτε το λίγο, για σκεφτείτε. Στη δουλειά γίνονται αυτά. Έχει αλλάξει και η ίδια η τηλεόραση.

Οι ιδιοκτήτες δεν είναι πια όπως παλιά, δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι πια. Υπάρχουν επιχειρηματίες, οι οποίοι κοιτάνε τη δουλειά τους. Στην αρχή πίστευα ότι η Σία θα μείνει εκεί, και ότι αυτό είναι το κανάλι που της ταιριάζει. Αυτή την άποψη είχα. Τώρα αυτά που λέτε εσείς, και με αυτά που ακούω, και με 1-2 τηλέφωνα που έκανα, αν δεν ευοδωθεί αυτό το τελευταίο ραντεβού, σκέφτομαι ότι η μόνη πόρτα που θα μπορούσε να της ανοίξει είναι αυτή της ΕΡΤ. Δε σκέφτομαι κάτι άλλο» είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

Η ΕΡΤ ως πιθανή επόμενη πόρτα

Η τοποθέτηση της Ντέπυς Γκολεμά έχει ενδιαφέρον, καθώς δεν παρουσίασε την ΕΡΤ ως δεδομένο προορισμό, αλλά ως τη μόνη πιθανή πόρτα που η ίδια μπορεί να δει να ανοίγει για τη Σία Κοσιώνη, εφόσον δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με τον ΣΚΑΪ. Το σχόλιό της ήρθε σε μια περίοδο όπου το τηλεοπτικό μέλλον της δημοσιογράφου συζητιέται έντονα, με τα σενάρια να πολλαπλασιάζονται και το τελευταίο ραντεβού να θεωρείται κομβικό για τις επόμενες κινήσεις.

Η Σία Κοσιώνη έχει συνδεθεί επί χρόνια με το ενημερωτικό προφίλ του ΣΚΑΪ, γι' αυτό και οι εξελίξεις γύρω από τη συνεργασία της έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Η Ντέπυ Γκολεμά, από την πλευρά της, έβαλε στο τραπέζι μια πιο συγκεκριμένη εκτίμηση για το επόμενο βήμα, κρατώντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να κριθούν όλα από την κατάληξη των συζητήσεων. Το βέβαιο είναι πως η υπόθεση της Σίας Κοσιώνη παραμένει ένα από τα πιο έντονα τηλεοπτικά θέματα των ημερών, με κάθε νέα τοποθέτηση να προσθέτει ακόμη ένα κομμάτι στο παρασκήνιο.