Οι τίτλοι τέλους στην επεισοδιακή εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια σχέση μεταξύ του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Νίκου Στραβελάκη, και του διευθυντή σύνταξης, Βίκτωρα Βλαχογιάννη, φαίνεται πως θα πέσουν επίσης επεισοδιακά.

Οι δύο δημοσιογράφοι δεν μιλούσαν έτσι κι αλλιώς μεταξύ τους πέραν της αναγκαίας συνεννόησης για τα δελτία ειδήσεων, ενώ πριν από δύο χρόνια είχαν κοντέψει... να έρθουν στα χέρια. Τώρα, ο Βίκτωρ Βλαχογιάννης αποφάσισε να παραιτηθεί από το κανάλι, για να συνεχίσει μια διαφορετική καριέρα, όμως πληροφορίες του «SECRET» αναφέρουν ότι στη διαδικασία αυτή του φέρνει εμπόδια ο Νίκος Στραβελάκης. Αυτά έχουν να κάνουν με το θέμα της αποζημίωσης, την οποία συνηθίζει να δίνει το κανάλι στα στελέχη που έχουν πολυετή παρουσία, αλλά αποχωρούν από μόνα τους και θεωρητικά δεν τη δικαιούνται.

Λέγεται ότι το κανάλι προθυμοποιείται να του καταβάλει ένα ποσό ως αποζημίωση, αλλά κάπου εκεί ενεπλάκη ο Νίκος Στραβελάκης και το πράγμα «κόλλησε». Ο Βίκτωρ Βλαχογιάννης, μάλιστα, φέρεται να διαμήνυσε στον διευθυντή ειδήσεων πως, αν εμποδίσει το κανάλι να του δώσει το σύνολο της αποζημίωσής του, τότε θα προχωρήσει σε «λευκή απεργία». Παράλληλα, στο Mega λόγω των οικονομικών δυσκολιών ο διευθύνων σύμβουλος Θανάσης Ανδρεούλης επιμένει πως θέλει να παραιτηθεί, αλλά δεν γίνεται δεκτή η παραίτησή του, ενώ ερωτήματα υπάρχουν και για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, συγκεκριμένα για τις ενημερωτικές εκπομπές. Ειδικότερα, γίνεται συζήτηση για την εκπομπή των Ιορδάνη Χασαπόπουλου και Μανώλη Αναγνωστάκη, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως ενδέχεται να αντικατασταθεί ο τελευταίος, ο οποίος υπήρξε και προσωπική επιλογή του πρώην διευθυντή ειδήσεων, Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Το κλίμα, πάντως, στην εκπομπή έτσι κι αλλιώς δεν είναι καλό, καθώς ενημερώθηκαν ήδη ορισμένοι από τους νεότερους συντάκτες ότι κάποιοι δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά. Οταν μάλιστα ο Νίκος Στραβελάκης ρωτήθηκε τι σημαίνει αυτό συνολικότερα για την εκπομπή, απάντησε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα γενικότερα οικονομικά του καναλιού και στη συνέχεια θα ληφθούν αποφάσεις.