Παραιτήθηκε ο Βασίλης Χιώτης από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100,3 και τον ΣΚΑΪ - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
Όσα γράφιε η ανακοίνωση
Ο Βασίλης Χιώτης υπέβαλε την παραίτησή του από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100,3, αποχωρώντας από τον Όμιλο, επικαλούμενος αυστηρά προσωπικούς λόγους και ευχαριστώντας τη διοίκηση για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη
Ο Βασίλης Χιώτης αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ 100,3, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του από τη διεύθυνση του σταθμού, κλείνοντας έτσι έναν σημαντικό κύκλο παρουσίας του στον Όμιλο του ΣΚΑΪ.
Η είδηση έγινε γνωστή με την επίσημη τοποθέτηση του Ομίλου, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αναγνωρίζοντας τη διαδρομή και το αποτύπωμα που αφήνει πίσω του.
Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Βασίλης Χιώτης θέλησε να αποχαιρετήσει με μια λιτή αλλά χαρακτηριστική δήλωση, σημειώνοντας πως η απόφασή του δεν σχετίζεται με επαγγελματικές διαφωνίες, αλλά με αυστηρά προσωπικούς λόγους. Παράλληλα, ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και ιδιαίτερα τον Γιάννη Αλαφούζο για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, υπογραμμίζοντας έτσι το κλίμα αμοιβαίου σεβασμού μέσα στο οποίο ολοκληρώθηκε η συνεργασία.
En