Σε ρυθμούς επιστροφής έχει μπει ο Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος ετοιμάζεται να βρεθεί ξανά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ μετά τη σύντομη καλοκαιρινή ανάπαυλα. Η νέα σεζόν του «Σήμερα» φέρνει αλλαγή δίπλα του, καθώς μετά την αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου από τον σταθμό, στο πλευρό του θα βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Πιτταράς, ο οποίος μετακινήθηκε από τους «Δεκατιανούς».

Η πρώτη κοινή πρόβα στο "Σήμερα"

Ο Δημήτρης Οικονόμου έδωσε ήδη μια πρώτη γεύση από τη νέα σύνθεση της εκπομπής, δημοσιεύοντας το βράδυ της Πέμπτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα σύντομο απόσπασμα από τις πρόβες με τον Γιάννη Πιτταρά. Στο βίντεο οι δύο δημοσιογράφοι δοκιμάζουν την πρώτη τους κοινή «καλημέρα», λίγο πριν βρεθούν επίσημα μαζί στον τηλεοπτικό αέρα.

«Καλημέρα σας! Καλημέρα, κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθαμε, καλώς σας βρήκαμε, εδώ, με νέα σύνθεση. Με Γιάννη Πιτταρά» σημειώνει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ για να υποδεχθεί στο πλευρό του τον καλό του συνάδελφο. Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο θα κάνει την επίσημη έναρξή του από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 06:00, όταν το ανανεωμένο «Σήμερα» επιστρέψει στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.