"Deal": Ο Γιώργος Θαναηλάκης ξανά στο τιμόνι - Οι 22 παίκτες και το μεγάλο έπαθλο του ALPHA (Βίντεο)
Επιστρέφει δυνατά στο νέο πρόγραμμα
Το "Deal" επιστρέφει στον ALPHA με τον Γιώργο Θαναηλάκη στην παρουσίαση, νέους παίκτες από όλη την Ελλάδα, δυνατές προσφορές και έπαθλο που φτάνει τις 70.000 ευρώ
Το «Deal» ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ALPHA με νέα επεισόδια, έπειτα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν, με τον Γιώργο Θαναηλάκη να βρίσκεται ξανά στην παρουσίαση του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού. Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού δίνει ήδη το στίγμα της νέας χρονιάς, με το γνώριμο τηλεφώνημα του τραπεζίτη να παραμένει στο επίκεντρο και κάθε απόφαση των παικτών να μπορεί να αλλάξει τα πάντα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
"Deal": Νέοι παίκτες και περισσότερη αγωνία
Καθημερινά, ο Γιώργος Θαναηλάκης θα υποδέχεται στο πλατό νέους διαγωνιζόμενους αλλά και το κοινό, σε ένα σκηνικό γεμάτο ενέργεια, ένταση και χρήματα. Οι νέες προκλήσεις, οι ανατροπές και οι έντονες συγκινήσεις παραμένουν βασικά στοιχεία του παιχνιδιού, με κάθε επεισόδιο να οδηγεί τους παίκτες σε κρίσιμα διλήμματα απέναντι στις προσφορές του τραπεζίτη.
Στο «Deal» συμμετέχουν 22 παίκτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι οποίοι μπαίνουν στο παιχνίδι με στόχο να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν και να εξασφαλίσουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό. Το έπαθλο μπορεί να φτάσει έως τις 70.000 ευρώ, με τους διαγωνιζόμενους να καλούνται κάθε φορά να αποφασίσουν αν θα αποδεχθούν την προσφορά του τραπεζίτη ή αν θα συνεχίσουν το παιχνίδι, κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό deal.
En