Πρεμιέρα για το νέο "Καλημέρα Ελλάδα": Η πρώτη καλημέρα των Χιώτη και Παυλόπουλου στον ΑΝΤ1 και το παρασκήνιο της έναρξης (Βίντεο)
Δείτε την έναρξή τους
Ο Βασίλης Χιώτης και ο Άκης Παυλόπουλος παρουσίασαν την πρεμιέρα της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας
Στις 6 το πρωί της Δευτέρας ο Βασίλης Χιώτης και ο Άκης Παυλόπουλος έκαναν την επίσημη πρεμιέρα τους στη συχνότητα του ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας τα ηνία του «Καλημέρα Ελλάδα». Οι δύο δημοσιογράφοι, μετακομίζοντας από τον ΣΚΑΪ στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, υποδέχτηκαν το κοινό με διάθεση ευθύνης, αλλά και διάλογου, κάνοντας ειδική αναφορά στον άνθρωπο που σφράγισε την πρωινή ενημέρωση.
Βασίλης Χιώτης και Άκης Παυλόπουλος: "Βαριά η ευθύνη" – Η παρακαταθήκη Παπαδάκη και η απάντηση στην κριτική
Ο Άκης Παυλόπουλος καλωσόρισε τους τηλεθεατές υπογραμμίζοντας τη σημασία του εγχειρήματος: «Καλώς σας βρίσκουμε στον ΑΝΤ1, στην πιο ιστορική εκπομπή που έχτισε, υπέγραψε και άφησε ως μεγάλη παρακαταθήκη ο Γιώργος Παπαδάκης». Από την πλευρά του ο Βασίλης Χιώτης στάθηκε στο βάρος του ονόματος της εκπομπής αλλά και στα σχόλια που προηγήθηκαν της έναρξης: «Νιώθουμε βαριά την ευθύνη. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας υπηρετούμε. Την κριτική σας την επιδιώκουμε, αλλά με βάση αυτά που κάνουμε. Ακούσαμε κριτική πριν καν ξεκινήσουμε — περιμένετε να μας δείτε και μετά κρίνετέ μας όσο αυστηρά θέλετε». Η ανανεωμένη εκπομπή διατηρεί τον αμιγώς ενημερωτικό της χαρακτήρα, εστιάζοντας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και τις διεθνείς εξελίξεις, με ζωντανές συνδέσεις και αναλύσεις για την καθημερινότητα των πολιτών.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
En