Στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», που προβάλλεται στην ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας το μεσημέρι της Τρίτης (8/9). Ο έμπειρος παρουσιαστής, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της συνταγής, συζήτησε με τον σεφ Αντρέα Λαγό, στην εμπειρία που αποκόμισε από την τηλεοπτική του παρουσία, αλλά και στην δύσκολη απόφαση που έλαβε, ώστε να μην συνεχίσει στο συγκεκριμένο δρόμο.

Πως ξεκίνησε τηλεόραση ο Σάββας Πούμπουρας

Ειδικότερα, ο Σάββας Πούμπουρας, επισήμανε στον Ανδρέα Λαγό, τη χρονολογία που ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση. «Το ταξίδι στην τηλεόραση ξεκίνησε το 2008, έχοντας κάνει ήδη ένα διαφημιστικό για το Euro 2004», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Ήταν με τη Ναταλία Γερμανού το “Μες στην καλή χαρά” που με πήραν τηλέφωνο και τους είπα “αν περνάμε ωραία, ρε παιδιά, να ‘ρθω”. Δεν το ‘χα στο μυαλό μου ποτέ αυτό».

Στη συνέχεια μίλησε για τις δουλειές που έκανε πριν ξεκινήσει να βρίσκεται ενεργά στη τηλεόραση. «Δούλευα νύχτα στα μαγαζιά, στα εστιατόρια, στα μπαρ. Γενικά, πάντως, πέρασα καλά στην τηλεόραση, 15 χρόνια ωραία ήταν. Όπως και σε όλες τις δουλειές, στη ζωή γενικότερα, υπάρχουν και καλά και κακά. Το θέμα είναι πως αντιδράς και πως βγαίνεις απ’ όλη αυτή την κατάσταση», σχολίασε ο παρουσιαστής.  


"Πήρα αυτό που ήθελα"

Σε ότι αφορά την απόφαση να σταματήσει από τις εκπομπές, ο Σάββας Πούμπουρας παραδέχτηκε: «Έχω επιλέξει συνειδητά αυτή τη στιγμή να απέχω από την τηλεόραση. Είπα ότι… τελείωσε». Κλείνοντας, μάλιστα, ο παρουσιαστής υπογράμμισε πως απέκτησε αυτό που ήθελε. «Πήρα αυτά που ήθελα, έμαθα, πάλεψα, κέρδισα και έχασα, είδα και έμαθα και φεύγω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: