Επιστρέφει στο πρόγραμμα του STAR, το «Cash or Trash», τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 17:20, με την  πρεμιέρα της νέας σεζόν να έρχεται με έναν ιδιαίτερο καλεσμένο. Ο λόγος για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος παίρνει θέση απέναντι από τους αγοραστές της εκπομπής και συμμετέχει στη δημοπρασία με ένα αντικείμενο οικογενειακής αξίας.

Διαβάστε: "Αδύναμος Κρίκος": Ο Τάσος Δούσης στο νέο τρέιλερ του OPEN - "Άγριες διαθέσεις" στο τηλεπαιχνίδι

Τι θα βγάλει σε δημοπρασία ο Στέφανος Κασσελάκης

Πιο συγκεκριμένα, ο  πρόεδρος των «Δημοκρατών» εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, έχοντας μαζί του ένα vintage σετ ασημικών της μητέρας του. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η συμμετοχή του έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τα χρήματα από τη δημοπρασία να προορίζονται για σκοπό που έχει επιλέξει ο ίδιος.

Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται, λοιπόν, τον Στέφανο Κασσελάκη σε ένα επεισόδιο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη διαδικασία της δημοπρασίας και στις προσφορές των αγοραστών.

Οι αλλαγές του "Cash or Trash"

Στο μεταξύ, η νέα σεζόν του «Cash or Trash» φέρνει αλλαγές, νέους αγοραστές και περισσότερες εκπλήξεις. Παράλληλα, ο εκτιμητής Θάνος Λούδος συνεχίζει να αποκαλύπτει την αξία των αντικειμένων που φτάνουν στο δωμάτιο των δημοπρασιών.

Δείτε το τρέιλερ: