Για τον άδικο χαμό του Γιώργου Μαζωνάκη μιλάει ο Νίκος Οικονομόπουλος, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και θα προβληθεί αύριο Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, με ένα σύντομο απόσπασμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Συγκινήθηκε με τον δημιουργό του graffiti για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Δείτε το βίντεο

Νίκος Οικονομόπουλος: Γιατί ανέβαλε τη συναυλία

Ειδικότερα, στο σχετικό απόσπασμα, ο Νίκος Οικονομόπουλος εξηγεί στον έμπειρο δημοσιογράφο, τον λόγο που προχώρησε στην αναβολή της μεγάλης προγραμματισμένης μουσικής του εμφάνισης, έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μζωνάκης. «Θέλω να μου πεις γιατί ανέβαλες, Νίκο, τότε τη συναυλία», είπε αρχικά  ο Γιώργος Λιάγκας, με τον τραγουδιστή να απαντά με ειλικρίνεια: «Η συνείδηση μου. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω».

Ταυτόχρονα ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε: «Ο Γιώργος ήταν ένα όνομα πρώτης γραμμής, εκτός αυτού όμως τον γνώριζα πάρα πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει γυμναστική μαζί, πηγαίναμε μαζί στην εκκλησία, στον ίδιο γέροντα. Έχουμε πει πολλά πράγματα τα οποία είναι προσωπικά μας».

"Δέχομαι τη κριτική"

Επιπλέον, ο αγαπημένος τραγουδιστής επισημαίνει πως είναι ανοιχτός να δεχτεί οποιαδήποτε κριτική, αλλά με κάποια όρια. «Δέχομαι την κριτική, αλλά κάποιες φορές η κριτική ξεπερνάει και τα όρια της αλήθειας», πρόσθεσε ο Νίκος Οικονομόπουλος, στη συνέντευξη που θα προβληθεί στο «Πρωινό» της Δευτέρας (28/9).

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)