"Αντώνιος & Κλεοπάτρα": Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - Ο Αντώνης ζηλεύει παράφορα την Κλεοπάτρα (Βίντεο)
Ανατρέπονται οι ισορροπίες
Μετράμε αντίστροφα για το νέο επεισόδιο της σειράς "Αντώνιος & Κλεοπάτρα", που θα προβληθεί στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Με νέο επεισόδιο συνεχίζεται σήμερα (20/10) η σειρά «Αντώνιος & Κλεοπάτρα», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό θα δούμε, τη σχέση των δύο δικηγόρων να περνά σε ακόμα πιο εκρηκτική φάση με πάθος, ζήλια και διλήμματα. Ταυτόχρονα, ο Πασχάλης εξομολογείται στην Κλεοπάτρα ότι τον ενδιαφέρει και μια άλλη κοπέλα, ενώ ο Βασίλης υποκύπτει στην ερωτική πολιορκία της Στεφανίας.
Διαβάστε: "Σύγκρουση": Μετράμε αντίστροφα για τη νέα σειρά του MEGA - Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ
"Αντώνιος & Κλεοπάτρα": Τα ασφαλιστικά μέτρα της Χρυσάνθης και της Έλενας
Η Χρυσάνθη (Θάλεια Ματίκα) και η Έλενα (Μαριλύ Μήλια), πληγωμένες και εξοργισμένες, αρνούνται κάθε προσωπική επαφή με τον Ανδρέα (Τάσος Ιορδανίδης) και τον παραπέμπουν στους δικηγόρους τους. Και οι δύο προχωρούν σε ασφαλιστικά μέτρα, διεκδικώντας την περιουσία του, ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, παρότι γνωρίζει πως πλέον κινδυνεύει και ποινικά.
Χάνει τον έλεγχο ο Αντώνης
Την ίδια στιγμή, η σχέση του Αντώνη (Μάριος Μαριόλος) και της Κλεοπάτρας (Ειρήνη Τάσσου) περνάει σε ακόμα πιο εκρηκτική φάση. Ο Αντώνης βλέπει την Κλεοπάτρα αγκαλιά με τον Πασχάλη (Δημήτρης Τσίκλης) και χάνει τον έλεγχο από τη ζήλια του. Το πάθος τους γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κρυφτεί, ενώ η Κλεοπάτρα παλεύει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Πασχάλη και στον έρωτά της για τον Αντώνη. Παράλληλα, ο Πασχάλης αρχίζει να μπερδεύεται συναισθηματικά. Μέσα από την επικοινωνία της Δάφνης (Δώρα Μπηλιώνη) με τη «Ρωξάνη», ο ίδιος διαβάζει τα μηνύματά της και αντιλαμβάνεται ότι εκείνη βασανίζεται από έναν έρωτα που δεν θέλει να παραδεχτεί.
Η ερωτική προπέτεια του Βασίλη
Ο Βασίλης (Κώστας Κόκλας), από την πλευρά του, ζει τη δική του απρόσμενη ερωτική περιπέτεια με τη Στεφανία (Χριστίνα Σωτηρίου). Παρά τις αναστολές του και τη διαφορά ηλικίας, εκείνη τον πολιορκεί με άμεσο και τρυφερό τρόπο, μέχρι που εκείνος αφήνεται στο συναίσθημα. Ο Πασχάλης, βασανισμένος από ενοχές, ζητά από την Κλεοπάτρα να μιλήσουν και της εξομολογείται ότι τον ενδιαφέρει ερωτικά μια άλλη κοπέλα.
En