Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έκδοση νέου εβδομαδιαίου φύλλου από τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Ο εκδότης του «Crash» στελεχώνει ήδη τη νέα εφημερίδα, που θα κυκλοφορεί κάθε Κυριακή, ενώ έχει έρθει σε επαφή με πιεστήρια και πρακτορεία διανομής. Πρόκειται για μια πολυσέλιδη και ποικίλης ύλης έκδοση, η οποία θα έχει προσφορές που θα ενισχύσουν τη θέση της έναντι του ανταγωνισμού. Το εγχείρημα βρισκόταν εδώ και καιρό στο μυαλό του Γιώργου Τράγκα, που παράλληλα με την επιτυχημένη παρουσία του στο ραδιόφωνο του Real, αλλά και την πορεία του «Crash», επιθυμεί να δώσει εκ νέου στίγμα και στον χώρο των εβδομαδιαίων εφημερίδων. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, η συντακτική ομάδα θα περιλαμβάνει ακόμη και ονόματα-έκπληξη.

Ο τίτλος του νέου εντύπου θα είναι «Ελεύθερος Σκοπευτής», αφού ο εκδότης θέλει να τη συνδέσει στη συνείδηση του αναγνώστη με τη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή του.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για το νέο του εγχείρημα, εκτός των άλλων, και με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζητούν τα λεφτά τους οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας

Η παρέμβαση της Σοφίας Βούλτεψη στην Ενωση Εφημερίδων

Ο Ανδρέας Ψυχάρης φέρνει αλλαγές στον ΔΟΛ

Μονομαχία Τσίμα - Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ

«Ουρές» δημοσιογράφων για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

«Γυμνάσια» στο Mega κάνει η Ελλη Στάη

Τούρκος επιχειρηματίας θέλει το κανάλι Έψιλον

Νομικά τερτίπια με τη «Σελένα» του Γιάννη Φιλιππάκη