Μάνος Χατζιδάκις
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: 6 λαϊκές ζωγραφιές | Το καταραμένο φίδι


Μη χάσετε το 6ο CD της εκπληκτικής συλλογής, που κυκλοφορεί για 1η φορά με εφημερίδα!
Αυτό το Σάββατο, 25 Απριλίου, η εφημερίδα Επένδυση εξασφάλισε για τους όλους τους αναγνώστες της ένα ξεχωριστό άλμπουμ με 2 σπάνια έργα του Μάνου Χατζιδάκι: 6 λαϊκές ζωγραφιές (Μπαλέτο για πιάνο βασισμένο σε έξι λαϊκά τραγούδια) | Το καταραμένο φίδι (Σουίτα μπαλέτου), με τον Γιώργο Μούτσιο.

Το άλμπουμ αυτό κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα και για πρώτη και τελευταία φορά σε συλλεκτική συσκευασία μικρογραφίας βινυλίου! Το CD συνοδεύεται από πολυσέλιδο ένθετο με χειρόγραφες σημειώσεις του δημιουργού, τους στίχους των τραγουδιών και σπάνιο αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό του συνθέτη και των συνεργατών του.


& Μαζί,
AVATAR
Η αγαπημένη σειρά των παιδιών ΤΩΡΑ στην Επένδυση!

Μη χάσετε το 5ο DVD της καταπληκτικής περιπέτειας και ακολουθήστε τον AVATAR στον αγώνα του για να σώσει τον κόσμο!
Το Avatar είναι μια περιπέτεια κόμικ που διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό ασιατικό κόσμο χωρισμένο σε 4 έθνη-φυσικά στοιχεία: Το έθνος της Φωτιάς, το έθνος του Νερού, το έθνος της Γης και οι νομάδες του Αέρα.
Αυτή η επική ιστορία ακολουθεί το ταξίδι το 12χρονου Aang, ενός διστακτικού ήρωα,
που πρέπει να χριστεί ηγέτης σε κάθε ένα από τα τέσσερα στοιχειά, για να ηγηθεί στην μάχη ενάντια στο εχθρικό έθνος της Φωτιάς και να αποκαταστήσει την ισορροπία
στον –διασπασμένο από τον πόλεμο-κόσμο του.
Θα καταφέρει ο AVATAR να ελέγξει τα 4 στοιχεία της Φύσης και να σώσει τον κόσμο;
Μη χάσετε τη συγκλονιστική συνέχεια στο 5ο DVD της σειράς, που κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή με την εφημερίδα Επένδυση!