ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΑΣ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Μη χάσετε τον νέο τόμο
ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ (α’ μέρος)
Κατά την κρίσιμη πεντηκονταετία από το 479 π.Χ. έως το 431 π.Χ. ο εντεινόμενος ανταγωνισμός μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης θα οδηγήσει στον Πελοποννησιακό Πόλεμο. Την ίδια χρονική περίοδο η ρητορική, οι επιστήμες, η φιλοσοφία, οι τέχνες άλλα και η δημοκρατία ανθούν και Αθήνα αναδεικνύεται σε φωτεινό του πολιτισμού ολόκληρου του κόσμου. 
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Το βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών ιστορικό αυτό έργο έρχεται για να συμπληρώσει κάθε κενό στις γνώσεις μας για την Ελλάδα. 300 διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές συνεργάστηκαν για την ιστορική αυτή μελέτη που δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη. 
Εποπτική επιτροπή:
Ιωάννης Ν. Θεοδωρακόπουλος – Καθ. Πανεπιστημίου / Ακαδημαϊκός *  Κωνσταντίνος Δ. Τσάτσος – Καθ. Πανεπιστημίου / Ακαδημαϊκός *  Γεώργιος Ε. Μυλλωνάς - Καθ. Πανεπιστημίου // Ακαδημαϊκός * Ανδρέας Ξυγγόπουλος - Καθ. Πανεπιστημίου / Ακαδημαϊκός * Απόστολος Ε. Βακαλόπουλος - Καθ. Πανεπιστημίου * Κωστής Ι. Μπάστιας – Συγγραφέας / Δημοσιογράφος


& Mαζί,
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ σε DVD
H ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΥ


Ακολουθήστε τον Μίκυ και την παρέα του στο 3ο DVD της σειράς: «Ο Μίκυ σώζει τον Αϊ Βασίλη

Ο απίθανος Μίκυ Μάους, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων παιδιών έρχεται κάθε Σάββατο στην Επένδυση, με όλη του την παρέα!

Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα DVD με νέα επεισόδια, μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά!