Σε μεγάλη ένταση βρίσκονται οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη, περιμένοντας να δουν αν η ιδιοκτησία θα ανταποκριθεί στη δέσμευσή της για τρεις πληρωμές μέσα στον Αύγουστο, την οποία διατύπωσε το προηγούμενο διάστημα. Στις 5 Αυγούστου καταβλήθηκε ένα δεκαπενθήμερο, ενώ η επόμενη πληρωμή ήταν την περασμένη Παρασκευή, και η τελευταία στις 31 Αυγούστου.

Ωστόσο επειδή και τον Ιούλιο που πέρασε υπήρξε ανάλογη γραπτή δέσμευση για τρεις πληρωμές, που έγιναν δύο, και μάλιστα την τελευταία στιγμή, επικρατούν προβληματισμός και αγωνία ειδικά από όσους περιμένουν αυτά τα χρήματα είτε για κάλυψη καθημερινών αναγκών είτε για να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές, τις οποίες ανέβαλαν στο τέλος του Ιουλίου, όταν αναβλήθηκε για μία εβδομάδα η καταβολή του δεκαπενθήμερου που τους είχαν υποσχεθεί.

Οσον αφορά τον Βήμα FM, απώλεια θεωρείται η μετακίνηση του Γιώργου Παπαχρήστου στον ΣΚΑΪ, καθώς το ραδιόφωνο του ΔΟΛ τους τελευταίους μήνες έχει αποδυναμωθεί από βασικά στελέχη. Την ίδια ώρα, μετά τον Δεκαπενταύγουστο, αναμένονται εξελίξεις και όσον αφορά την πιθανή επανέναρξη συζητήσεων με την πλευρά Μπόμπολα για συγχώνευση ΔΟΛ - Πήγασου, θέμα που ανακίνησαν εκ νέου οι πιστώτριες τράπεζες των δύο ομίλων ως μοναδικό μέσο για τη σωτηρία τους.

Αν τελικώς ευοδωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, στο τραπέζι των συνομιλιών θα έχουν περίοπτη θέση τα ζητήματα που αφορούν τόσο το Mega όσο και την εκτυπωτική μονάδα «Ιρις» (στην οποία συμμετέχουν αμφότεροι με ποσοστό 50%) και τα πρακτορεία διανομής «Αργος» και «Ευρώπη».