Την ωρα που οι περισσότεροι έκαναν λόγο για την ολοκλήρωση του deal ανάμεσα στους Τσέχους ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, για την είσοδο τους, στο μετοχικό κεφάλαιο της τηλεόρασης του Alpha, αξιόπιστες πηγές του Parapolitika.gr, αναφέρουν οτι τις προηγούμενες ημέρες επέστρεψε στην Κάντζα και ο Ιβαν Σαββιδης.
 
Οπως υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, που και κατα το παρελθόν ειχε δείξει ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Κ. Κοντομηνά, μετά τις επαφές που ειχε με Mega και Star, επέστρεψε στο τραπέζι των συζητήσεων με τον ιδιοκτήτη του Alpha.
 
Μάλιστα για τις συζητήσεις των δυο ανδρών, φαίνεται οτι εχει ενημερωθεί -εκτός των άλλων- και η κυβέρνηση, που είναι αλήθεια οτι θα ήθελε στο υπό διαμόρφωση τηλεοπτικό σκηνικό να μετέχει και ο Ιβαν Σαββιδης. Με δεδομένο οτι το πρόσωπο που έφερε σε επαφή τον Κ. Κοντομηνά, τόσο με τους Τσέχους του ΟΠΑΠ, όσο και τον Ιβαν Σαββιδη του ΠΑΟΚ, είναι ο υπουργός άμυνας Πανος Καμμενος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να δούμε ακόμη και ενα πολυμετοχικό σχήμα στον alpha με την συμμετοχή Κοντομηνά- Σαββιδη και ΟΠΑΠ.

Αξίζει: Την Παρασκευή το απόγευμα είχαμε μια ακόμη συνάντηση του αρμόδιου υπουργού επί των Μέσων Ενημέρωσης Νίκου Παππα με τον ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά.
 
Γιαννης Κουρτακης