Περί ραγδαίων εξελίξεων στο θέμα των δανείων του ΔΟΛ, που δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν και εντός της εβδομάδας, έκαναν λόγο στο Parapolitika.gr, υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη που είναι σε θέση μα γνωρίζουν τα μελλούμενα.
 
Οι τράπεζες έχουν αποστείλει τελεσίγραφο προς τον ισχυρό άνδρα του Συγκροτήματος Σταύρο Ψυχαρη, ζητώντας του, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, να εχει προχωρήσει στην καταβολή περίπου 25 εκ ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στις ληξιπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις του ΔΟΛ. Για πρώτη φορά μάλιστα, οι τραπεζίτες δείχνουν να αδυνατούν, να κάνουν το οτιδήποτε, αφου όπως επισημαίνουν, εκτός απο το άγρυπνο βλέμμα των επιτροπών, δέχονται ασφυκτικές πιέσεις και απο το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να προχωρήσουν στα προβλεπόμενα απο το νόμο.
 
Με το θέμα φαίνεται οτι ασχολείται εκτός απο τον αρμόδιο επί των Μέσων Ενημέρωσης Νίκο Παππα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας. Απο τα παραπάνω ενα είναι το συμπέρασμα. Ο,τι τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ίσως και να είναι τα κρισιμότερα στην ιστορία του ΔΟΛ. 
 
Γιαννης Κουρτακης