Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε η πληροφορία που ήθελε τον εκδότη της «Real News», Νίκο Χατζηνικολάου, να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Ως επικρατέστερη εκδοχή φάνταζε η πρόταση που είχε δεχτεί από τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην ενίσχυση και του ενημερωτικού τομέα του καναλιού.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επιστροφή του πολύπειρου δημοσιογράφου και επί χρόνια διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Γιάννη Μιχελάκη, σε επιτελική θέση στον τομέα της ενημέρωσης του σταθμού.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει έντονος προβληματισμός σε σχέση με το αν η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος της ενημέρωσης. Επ’ αυτού υπάρχουν διάφορες σκέψεις.

Εσχάτως, και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο κ. Κυριακού φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην απόφαση της αλλαγής του προσώπου που θα παρουσιάζει το δελτίο. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε επικρατέστερος για την παρουσίαση εμφανίζεται ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι οι δύο άνδρες έχουν συζητήσει και τη συγκεκριμένη εκδοχή στη συνεργασία τους. Εκτός από τον μεγαλομέτοχο του ΑΝΤ1, θετικοί σε μια τέτοια εξέλιξη εμφανίζονται και οι έμπειροι επί των ενημερωτικών Στρατής Λιαρέλλης και Γιάννης Μιχελάκης. Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι, αν ο ΑΝΤ1 είχε τον Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση του δελτίου, με τον παρουσιαστή να διατηρεί παράλληλα την εβδομαδιαία εκπομπή «Ενικός», αυτομάτως θα δημιουργούσε προϋποθέσεις κυριαρχίας και στον ενημερωτικό τομέα.