ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
10.000 ΓΝΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ
ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ

ΣΕ 3 ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΤΟΜΟΥΣ
Η εκπληκτική έκδοση 10.000 ΓΝΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ αποτελεί μια κιβωτό του παγκόσμιου πνεύματος, έναν ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό που συμπυκνώνει την παγκόσμια πνευματική κληρονομιά της ανθρώπινης νόησης. Στο τρίτομο αυτό έργο ανθολογούνται οι πιο σημαντικές φράσεις που έχουν γραφεί ή ειπωθεί από μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμια διάνοιας.
Περιλαμβάνει γνωμικά, ρήσεις, φράσεις από λογοτεχνικά κείμενα, σοφά λόγια, ευφυολογήματα, εκκλησιαστικά ρητά, παροιμιακές, αλλά και ιστορικές φράσεις, που ταξινομούνται για πρώτη φορά θεματικά για την διευκόλυνση του αναγνώστη!


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4.2 ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ 1ο ΤΟΜΟ
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΟΜΟΣ
ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ


----
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!
ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:
ΝΙΚΟΛΑΪ ΓΚΟΓΚΟΛ
ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ

Πόσο "ζωντανή" θα πρέπει να είναι μια αναπαράσταση σ' ένα έργο τέχνης; Πόσο πιστά θα πρέπει ν' αποδίδει ο ζωγράφος τη φύση και ποιους κινδύνους μπορεί ν' αντιμετωπίσει; Ο Γκόγκολ, πότε με σατιρική και πότε μ' εξομολογητική διάθεση, δίνει απάντηση σ' αυτά τα ερωτήματα πλέκοντας μια ιστορία μυστηρίου γύρω από ένα αινιγματικό πορτρέτο, που αλλάζει διαρκώς χέρια, ξυπνώντας στους κατόχους του αλλόκοτα συναισθήματα…