Κανονικά κυκλοφόρησαν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ παρά το γεγονός ότι στις δύο τελευταίες εκδόσεις των εφημερίδων του ΔΟΛ το Σάββατο και την Κυριακή είχε προαναγγελθεί το αντίθετο.
Στο κύριο άρθρο η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ αναφέρει ότι με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα ο ΔΟΛ στερείται των αναγκαίων πόρων για να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του.
"Ωστόσο παρά το διαφαινόμενο αδιέξοδο υπάρχει δυνατότητα για μια λύση που θα κρατά ζωντανό τον ιστορικό αυτό πυλώνα της Δημοκρατίας¨ τονίζεται στο άρθρο και επαναφέρει το αίτημα για κατάθεση και ψήφιση τροπολογίας που θα διευκολύνει την προσωρινή χρηματοδότηση του Ομίλου.


Πολύ κρίσιμη θεωερείται η προγραμματισμένη για σήμερα συνέλευση των εργαζομένων παρουσία εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ, καθώς ακόμη και οι δημοσιογράφοι που μέχρι σήμερα είχαν δεχθεί να εργάζονται χωρίς να πληρώνονται δηλώνουν πια απρόθυμοι να συνεχίσουν. Από την άλλη πλευρά, ο Σταύρος Ψυχάρης δηλώνει ότι όχι απλώς δεν έχει πια κανένα σχέδιο σωτηρίας, αλλά και πλήρη αδυναμία να διασφαλίσει τα λειτουργικά έξοδα του «Βήματος» και των «Νέων» για να εξακολουθήσουν να κυκλοφορούν στα περίπτερα.