Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Αδαμόπουλος αναλαμβάνει από σήμερα την θέση του διευθυντή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 παίρνοντας την σκυτάλη από τον Λάμπρο Καλαρρύτη ο οποίος θα είναι προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ στην υπό έκδοση εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου»

Ο Βασίλης Αδαμόπουλος έχει διατελέσει επί σειρά ετών διευθυντής του ANTENNA 97,2 , την περίοδο που ο σταθμός διαδραμάτιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ενημέρωσης. Η ανάληψη του «τιμονιού» στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» από τον πολύπειρο δημοσιογράφο συνδυάζεται με μια σειρά αλλαγών που έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν τόσο σε επίπεδο προγράμματος όσο και σε επίπεδο προσώπων.

Στόχος, σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 να κάνουν πρωταθλητισμό στα ερτζιανά συνδυάζοντας ενημέρωση και ψυχαγωγία και αποτελώντας την καλύτερη παρέα ολόκληρο το εικοσιτετράωρο.

Παράλληλα με την διεύθυνση του ραδιοφώνου ο Βασίλης Αδαμόπουλος μαζί με τον Σωτήρη Ξενάκη θα συνεχίσουν τις «Πρωινές Διαδρομές» τους από την συχνότητα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1