Οι δημοσιογράφοι του Mega συμφώνησαν το Σάββατο στα γραφεία της Λεωφόρου Μεσογείων να ξεκινήσει και πάλι το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στου σταθμού από την προσεχή Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Η πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega συμφωνούν για την επανέναρξη του δελτίου, το οποίο θα παρουσιάζει η Λίνα Δρούγκα και θα είναι ένα κανονικό δελτίο με την ειδησεογραφία της ημέρας και όχι καταγγελτικό τόνο εναντίον της Digea, η οποία αποφάσισε να ρίξει "μαύρο" στο κανάλι.

Ο διευθυντής ειδήσεων Μανώλης Καψής επικοινώνησε με το προσωπικό για να τους ενημερώσει, εκτιμώντας ότι με αυτή την κίνηση θα βοηθηθεί το κανάλι μπροστά στο ενδεχόμενο του μαύρου που προέκυψε από την Digea, η οποία λόγω οφειλών απείλησε α κατεβάσει τα ρόλα του Μεγάλου Καναλιού την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ.

Ωστόσο οι εργαζόμενοι του Mega αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες καθώς οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας αλλά επιπλέον υπάρχουν και αντικειμενικές τεχνικές δυσκολίες οι οποίες έχουν προκύψει λόγω της πολύμηνης αδράνειας της ενημέρωσης, όπως το ότι δεν υπάρχει πρόσβαση σε πρακτορεία ειδήσεων, καθώς δεν έχουν πληρωθεί οι συνδρομές.