NEO CD
Stan 11:11


Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή και πολλά ακόμα νέα τραγούδια στο πιο πρόσφατο άλμπουμ του, που δεν πρέπει να χάσετε!

1. Χτυπά
2. Δε σου ανήκω
3. Με εκμεταλλεύεσαι
4. Όταν αγαπάς
5. Και ζηλεύω που σ’ έχει
6. Παράξενο παιδί
7. Δε με θέλεις
8. Είσαι απαραίτητη
9. Με στεναχωρεί
10. Τώρα λείπω
11. Για να’ ρθεις εδώ
12. Ξημερώνει επέτειο
13. βρέχει έρωτα

----
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!
ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:
ΕΜΙΛ ΖΟΛΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΓΑΠΗΣ | ΝΑΪΣ ΜΙΚΟΥΛΕΝ

Δύο σπάνια διηγήματα του μεγάλου Γάλλου συγγραφέα Εμίλ Ζολά που ξεχώρισε όχι μόνο αναδεικνύοντας το ρεύμα του νατουραλισμού, αλλά πρωτίστως επειδή άσκησε τεράστια κοινωνική επιρροή με το έργο και τις παρεμβάσεις του.

Στο «Για μια νύχτα αγάπης» ένας νέος και άσχημος, φτωχός και ασήμαντος υπάλληλος αγαπά και θέλει να αγαπηθεί από τη μικρή Φραγκίσκα, την κόρη του μαρκήσιου Ντε Μαρσάν. Οι σκέψεις αυτές βασανίζουν τον ήρωά μας τα βράδια που παίζει φλάουτο κάτω από τα παράθυρά της. Όταν όμως μια νύχτα η Φραγκίσκα τον καλεί στο δωμάτιό της. Ο Ιουλιανός μένει άναυδος αντικρίζοντας το αντρικό πτώμα στο κρεβάτι της και αναρωτιέται πόσα μπορεί να κάνει για. . . μια νύχτα αγάπης!

Στο διήγημα «Ναΐς Μικουλέν» παρακολουθούμε τη ζωή μιας κοπέλας που ζει στη γαλλική επαρχία και από μικρό αγρίμι μεταμορφώνεται, καθώς μεγαλώνει, σε μια όμορφη και αισθησιακή γυναίκα. Ο πόθος που προκαλεί στους άνδρες και ειδικά στον Φεντερίκ, τον εργοδότη της, εξαγριώνει τον πατέρα της που ορκίζεται να σκοτώσει οποιονδήποτε αγγίξει την κόρη του…