Η σχέση του Φώτη Μπόµπολα µε τον εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου» Αλέξη Σκαναβή είναι από τις πιο «ανθεκτικές» στον χώρο των media.

Ανεξάρτητα από τις τριβές που είχαν κατά διαστήµατα οι δύο άνδρες, ουδέποτε το αφεντικό του «Πήγασου» διέκοψε την επικοινωνία του µε τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του. Εσχάτως, οι δύο άνδρες βρίσκονται πιο τακτικά, µε τον κ. Σκαναβή να πιέζει τον Φώτη Μπόµπολα να λάβει µια σειρά από αποφάσεις που θα συµβάλουν προς την κατεύθυνση της συνολικής εξυγίανσης του «Πήγασου».

Στο πλαίσιο αυτό και σύµφωνα µε τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, ο εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου» φέρεται να εισηγείται τη συγχώνευση της εκτυπωτικής µονάδας «Ιρις» µε την εταιρεία που «τρέχει» το πρακτορείο διανοµής «Ευρώπη». Αν και αρχικώς ο Φώτης Μπόµπολας έδειχνε αρνητικός ως προς την υλοποίηση του συγκεκριµένου σεναρίου, εσχάτως δείχνει να µελετά σοβαρά να υλοποιήσει τις ιδέες που κατά καιρούς τού έχει καταθέσει ο επί σειράν ετών στενός συνεργάτης του σε Mega και «Πήγασο».

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Αλέξης Σκαναβής θα µπορούσε να τεθεί επικεφαλής του νέου εταιρικού σχηµατισµού. Το θέµα είναι αν και ο ίδιος το επιθυµεί.

Με τα σηµερινά δεδοµένα, είναι σίγουρο ότι θα ήταν αρνητικός. Οµως, εφόσον υπάρξει αναδιοργάνωση των δοµών και των εταιρειών σε «Ιριδα» και «Ευρώπη», δεν θα είχε κανένα πρόβληµα να µπει στο παιχνίδι.