Την επιστροφή στον χώρο των media φαίνεται ότι σκέφτεται το τελευταίο διάστηµα ο πρώην εκδότης του «Έθνους» Φ. Μπόµπολας. Μάλιστα, οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι, µεταξύ των άλλων, είναι από τους ανθρώπους που ενθαρρύνουν τον συνεταίρο του στη στοιχηµατική εταιρεία stoiximan να επεκτείνει τη δραστηριότητά του τόσο στην τηλεόραση όσο και στα έντυπα.

Ο Φώτης Μπόµπολας δείχνει να πιστεύει ότι διαθέτει την εµπειρία αλλά και τη γνώση να δηµιουργήσει ένα καθετοποιηµένο εκδοτικό συγκρότηµα. Με δεδοµένο ότι υπάρχει το ανθρώπινο δυναµικό στην 24media, πιστεύει ότι µπορεί να επιτευχθεί πολύ πιο εύκολα ο στόχος που έχει κατά νου. Το σχέδιο τού πρώην εκδότη του «Έθνους» φαίνεται να ενθαρρύνει και το Μέγαρο Μαξίµου, το οποίο δείχνει εµπιστοσύνη και απόλυτη εκτίµηση στις επιχειρηµατικές ικανότητες του κυρίου Μάρη.

Με δεδοµένο ότι τα περισσότερα από τα εκδοτικά εγχειρήµατα που εκδηλώθηκαν το τελευταίο διάστηµα στον χώρο του Τύπου από επιχειρηµατίες φίλα προσκείµενους στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έτυχαν της προσδοκώµενης αποδοχής, είναι λογικό να αναζητείται ένας πιο αξιόπιστος (και µε εµπειρία) εκδότης. Από τη στιγµή που ο κ. Μπόµπολας προσφέρεται γι' αυτό, είναι πολύ πιθανό να δούµε τον κ. Τσίπρα να επενδύει στο πρόσωπο του πρώην αφεντικού του «Πήγασου».

Στο µεταξύ, ενόχληση και µάλιστα σφοδρότατη στον «πατριάρχη» της οικογένειας Γ. Μπόµπολα έχει προκαλέσει η σχέση και µόνο που διατηρεί ο γιος του Φώτης µε τον ΣΥΡΙΖΑ. Και σαν να µην έφταναν όλα αυτά, ο φιλόδοξος επιχειρηµατίας βρίσκεται αντιµέτωπος εκ νέου µε τις τράπεζες, που διεκδικούν ολοένα και πιο πιεστικά τα εκατοντάδες εκατοµµύρια που οφείλει η «Πήγασος» σε αυτές. Μάλιστα, το τελευταίο διάστηµα επιχειρήθηκε να υπάρξει συσχέτιση των δανείων του «Άκτορα» µε εκείνων του «Πήγασου», χωρίς ωστόσο να υπάρξει το επιθυµητό αποτέλεσµα.  

Πηγή: Secret