Χτες πραγματοποιήθηκε η εκπομπή «Ελληνικός τελικός: ψήφισε το τραγούδι» στην οποία παρουσιάστηκαν από την ΕΡΤ1 τα τρία τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου και το «This Is Love» επικράτησε με μεγάλη διαφορά έναντι των άλλων δύο, του «Angels» και του «When The Morning Comes Around».

Ωστόσο μάλλον το ελληνικός τελικός δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τα πλήθη και πόσο μάλλον να τα... δελεάσει για να παρακολουθήσουν το κρατικό κανάλι. Τρανή απόδειξη τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης...

 

Και παρά το γεγονός ότι η Demy είναι γλυκύτατη και πανέμορφη ούτε η παρουσία της δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές να πατήσουν το κουμπάκι για να την δουν...

Αναμενόμενες λοιπόν οι χαμηλές επιδόσεις της εκπομπής που σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen η ΕΡΤ1 σημείωσε 6,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 5,2% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσης της εκπομπής.

Ωστόσο η συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία ήταν υψηλή καθώς πολλοί μπήκαν στην ΕΡΤ1 παρακολούθησαν τα τρία τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου, ψήφισαν και… έφυγαν για να μην πάθουν… αναδρομή!