ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD
H Πέππα το Γουρουνάκι
Ο 2ος ΚΥΚΛΟΣ
MH XAΣΕΤΕ ΤΟ 1ο DVD ME 5 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η Πέππα διασκεδάζει με την οικογένεια και τους φίλους της, πηγαίνει στο σχολείο και μαθαίνει πράγματα. Της αρέσει το μπαλέτο, οι μεταμφιέσεις και οι νερόλακκοι. Θυμώνει με τον μικρότερο αδερφό της Τζορτζ, μαλώνει τους φίλους αλλά στο τέλος είναι πάντα αγαπημένοι και ένα μικρό μάθημα έχει βγει μέσα από τους καβγάδες και τις περιπέτειες. Η οικογένεια της Πέππα λειτουργεί πάντοτε συλλογικά. Όλα τελειώνουν χαρούμενα με δυνατά ρουθουνίσματα και γέλια.
Η Πέππα το Γουρουνάκι είναι η πολυβραβευμένη παιδική σειρά της Entertainment One (Βραβεία: BAFTA Children’s Award 2005 Best Pre-School Animation / AIAFF Best TV Production 2005 / British Animation Award Nominated for best pre-school), που προβάλλεται από το 2004 και στην Ελλάδα από το 2012. Μέσα στα χρόνια προβολής της η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.

 

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!
ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:
ΓΚΙ ΝΤΕ ΜΟΠΑΣΑΝ
Η ΡΟΖΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
Ο Γκι ντε Μοπασάν είναι ένας από τους πιο διάσημους Γάλλους συγγραφείς της νατουραλιστικής σχολής. Θεωρείται ο μεγαλύτερος διηγηματογράφος της Γαλλίας. Στα 310 διηγήματά του έχει καταγράψει την πραγματικότητα σε όλες της τις εκφάνσεις, αποστασιοποιημένα, χωρίς να αναπτύσσει κοινωνικούς προβληματισμούς, με ύφος λιτό και ακριβές, άλλοτε ανάλαφρο και περιπαικτικό και άλλοτε πικρό και ζοφερό.
«Η Ρόζα μουρμούρισε με δόντια σφιγμένα, τρέμοντας από τη φούρκα της: «Τι θέλω; Θέλω να με στεφανωθείς, αφού μου το έταξες!» Εκείνος άρχισε να γελά και απάντησε: «Α! Καλά τώρα! Άμα σου πέρασε απ’ το κεφάλι πως είναι κανείς υποχρεωμένος να στεφανωθεί όλες τις κοπέλες με τις οποίες γλέντησε...» Δεν τον άφησε να τελειώσει τη φράση του. Τον άρπαξε από τον λαιμό, τον έριξε ανάσκελα, χωρίς αυτός να μπορεί να απαλλαγεί από τη λαβή της, και σφίγγοντάς τον του πέταξε κατάμουτρα: «Είμαι έγκυος, τ’ ακούς; Είμαι έγκυος!»