Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 θα σας κάνουν την καλύτερη παρέα και το Πάσχα, αφού αναλαµβάνουν να σας βάλουν στο κλίµα µε καλεσµένους-έκπληξη και µε τη συνδροµή του ισχυρού δικτύου των αναµεταδοτών του σταθµού, µεταφέροντας εικόνες και έθιµα από όλη την Ελλάδα.

Ολο το 24ωρο µεταδίδονται σποτ, συµβουλές, καθώς και χρήσιµες πληροφορίες για ασφαλή οδήγηση, µε στόχο µια αναίµακτη πασχαλινή έξοδο και επιστροφή.

Το Μεγάλο Σάββατο, θα µεταδοθούν ειδικές εκποµπές για την Ανάσταση στο Αγιον Ορος και για το τραπέζι της Λαµπρής. Την Κυριακή του Πάσχα, από νωρίς το πρωί ο ραδιοσταθµός θα κάνει συντροφιά στους ακροατές µε την καλύτερη µουσική για το πασχαλινό γλέντι. Ταυτόχρονα ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 για άλλη µία χρονιά βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Με τη συνδροµή των ακροατών συγκεντρώνει ρούχα και παπούτσια για τους άστεγους της Αθήνας, που παραδίδονται στο περίπτερο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της µεγάλης πασχαλινής αγοράς στο Πεδίον του Αρεως. Επιπλέον, ενισχύει τα πασχαλινά γεύµατα των αστέγων του ∆ήµου Πειραιά στηρίζοντας την ΚΟ∆ΕΠ (Κοινωφελή ∆ηµοτική Επιχείρηση).