Πασχαλινό πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες εκπομπές στα Παραπολιτικά 90,1. Από τα ξημερώματα, αύριο, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου σε ένα ραδιοφωνικό ταξίδι από το Βερολίνο ως την Αλάσκα κι από τα Ιεροσόλυμα ως το Καράκας, μας περιγράφει πως ετοιμάζονται να γιορτάσουν το Πάσχα, οι Έλληνες της διασποράς.

Στις 6 το πρωί, ο Βασίλης Αδαμόπουλος  στις Πρωινές Διαδρομές με έναν καλεσμένο που γνωρίζει όσο λίγοι το Πάσχα στα μοναστήρια της Ορθοδοξίας, καθώς και πληροφορίες για την πασχαλινή έξοδο και την κίνηση στους πιο δημοφιλείς πασχαλινούς προορισμούς.

Στις 8 το πρωί, ο Δημήτρης Πετρόπουλος, μας ταξιδεύει στο Άγιον Όρος σε μια εκπομπή-ντοκουμέντο.

Στις 10 ο Δημήτρης Κουνιάς μας μεταφέρει το κλίμα της ημέρας, τα έθιμα και τις προετοιμασίες για το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα και συζητά με Θεολόγους για το θαύμα του Αγίου Φωτός.

Στις 12 το μεσημέρι η Ζηνοβία Σαπουνά μας μιλά για τους σύγχρονους Εσταυρωμένους και στις 2 το μεσημέρι η Λίζα Δουκακάρου στο μαγκαζίνο με όλα τα νέα από την πρώτη γραμμη της επικαιρότητας.

Το Μεγάλο Σάββατο, από τις 6 το πρωί ο Τηλέμαχος Σαντορινάιος  σε μια πρωινή ενημερωτική "πτήση" περιμένοντας την πρώτη Ανάσταση και στις 8 ο Δημήτρης Πετρόπουλος  σε μια μοναδική ραδιοφωνική επίσκεψη στη Σιμωνόπετρα.

Ο Βαγγέλης Κιούσης στις 10, λύνει χειρόφρενο και φορά ζώνη ασφαλείας, σε μια εκπομπή αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια της Πασχαλινής εξόδου και στις 2 το μεσημέρι η Μυρσίνη Λαμπράκη σε μια εκπομπή- έκπληξη για το τραπέζι της Ανάστασης και της Λαμπρής δίνει συνταγές από όλη την Ελλάδα καθώς και χρήσιμες συμβουλές της τελευταίας στιγμής.

Την Κυριακή από το πρωί, η καλύτερη μουσική για το γλέντι του Πάσχα. Πασχαλινό πρόγραμμα στα Παραπολιτικά 90.1. Συντονιστείτε!