Πέρα από την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία μετά από όλο αυτό το στρες αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματα της και να φύγει, κάτι που μέχρι πρότινος δεν είχε επιβεβαιωθεί, όμως σήμερα οριστικοποιήθηκε αφού η τραγουδίστρια άνοιξε το κινητό της τηλέφωνο
Άλλος ένας παίκτης από την ομάδα των «Διάσημων» εξέφρασε στην παραγωγή την επιθυμία του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λίγες ώρες πριν την Ανάσταση κι ενώ το κλίμα βάραινε επικίνδυνα μετά την αποχώρηση του Χανταμπάκη!
Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία δεν είναι ένα απλό κορίτσι που μπήκε στο Survivor, είναι ένα παιδί με πολλά ταλέντα, πολύ καλή δημοσιογράφος και αγαπημένο παιδί του ΣΚΑΙ. Δεν γνωρίζω αν έχει εσωτερική πληροφόρηση, για το τι συμβαίνει ακριβώς έξω, δεν ξέρω εάν υπάρχει δίχτυ προστασίας για την συγκεκριμένη κοπέλα από την παραγωγή του Survivor. Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα και θα σας το μεταφέρω σήμερα στο Youweekly.gr είναι ότι η Ευρυδίκη έχει απίστευτα ξεσπάσματα μέσα στο παιχνίδι τα οποία οι κάμερες ενώ τα καταγράφουν, δεν τα προβάλουν στο τηλεοπτικό κοινό!

πηγή press-news.gr