ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CD
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Μονόλογος για δύο

ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

Το ολοκαίνουριο άλμπουμ του μοναδικού Πάνου Μουζουράκη «Μονόλογος για δύο» κυκλοφορεί για πρώτη φορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου!
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει με μια εκπληκτική νέα δουλειά σε στίχους και μουσική του Μανώλη Φάμελλου. 11 μοναδικά ερμηνευμένα τραγούδια δημιουργούν συναισθηματικές εναλλαγές, «πειράζουν» τη διάθεσή μας και προοιωνίζουν ένα ξεχωριστό καλοκαίρι γεμάτο χιούμορ, έρωτα, αγάπη, όνειρα, και αλήθειες!
Νέα διάσταση στις ολόφρεσκες συνθέσεις του Μανώλη Φάμελλου ο Πάνος Μουζουράκης επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση του, κάνοντας αυτό που αγαπά με απόλυτη αφοσίωση και σεμνότητα.
Το CD περιλαμβάνει τα τραγούδια:
1. Το Μεγάλο Κανάλι
2. Κοιμάμαι αργά
3. Φωτόσπαθο
4. Τα Δικά σου Όνειρα
5. Κάτω από το Φοινικόδεντρο
6. Ένα μικρό χρυσόψαρο
7. Κράτα τ΄άλογα σου
8. Καμένο χαρτί
9. Μονόλογος για Δύο
10. Αύγουστος
11. Ερωμένη

-----
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μ. Καραγάτσης
6 ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ - Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΛΙΑΠΚΙΝ

Ο Συνταγματάρχης Λιάπκιν είναι ένα από τα πιο κλασικά κείμενα της σύγχρονης λογοτεχνίας μας. Η συναρπαστική ιστορία και το δράμα ενός Ρώσου εμιγκρέ, που άξαφνα ξεριζώνεται από τον τόπο του και ζώντας στον κάμπο της Θεσσαλίας , δυσκολεύεται οικτρά να εγκλιματιστεί στα Ελληνικά Χώματα. «Ο Συνταγματάρχης Λιάπκιν» αποτελεί ένα τολμηρό ψυχογραφικό δράμα, γεμάτο πολιτικούς προβληματισμούς , που κορυφώνονται σε ένα υπαρξιακό κρεσέντο, αποζητώντας την κάθαρση.
Η σειρά με τα αριστουργήματα του Μ.Καραγάτση συνεχίζεται κάθε εβδομάδα στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου, σε υπερπολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις!

Τα έργα που ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες είναι:
• Η Χίμαιρα
• Ο Κοτζάμπασης του καστρόπυργου
• Αίμα Χαμένο και Κερδισμένο
• Τα στερνά του Μίχαλου

----
ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
αλάτι & πιπέρι

Το ολοκαίνουριο τεύχος του αγαπημένου σας περιοδικού «αλάτι & πιπέρι» έρχεται την Κυριακή 21 Μαΐου με 30+ πεντανόστιμες και δοκιμασμένες συνταγές από τους καλύτερους σεφ!

Η Μυρσίνη Λαμπράκη, ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ο Μιχάλης Νουρλόγλου, ο Στέλιος Αρακάς, η Αντωνία Κατή, η Ελένη Σαβιολάκη, ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ο Άκης Ανδρεάκος και η Ρένα Οροκλού προτείνουν τις πρωτότυπες και ντελικάτες ιδέες τους!
• Η κουζίνα του περιβολιού! Όλα τα λαχανικά της εποχής στα πιο γευστικά πιάτα.
• Κολοκύθια στον ανθό τους & φασολάκια στις πιο ευφάνταστες εκδοχές.
• Ψήνουμε μπιφτέκια με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους!
• Γλυκά στα κόκκινα! Η κουζίνα γεμίζει φράουλες & κεράσια!
& πολλές ακόμη προτάσεις, εστιατόρια, μαγαζιά, προϊόντα, ειδήσεις, ιστορίες, τεχνικές και
μυστικά που μας ενδιαφέρουν!


---

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD
PAW PATROL
2ος ΚΥΚΛΟΣ – 9 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ DVD

ΤΑ ΝΕΑ DVD ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ €2!

MH XAΣΕΤΕ ΤΟ 2ο DVD ME 3 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Το PAW Patrol είναι μια σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.

Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα - όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για να… ξύσει το αυτί του Ryder.