Το ενδεχόµενο πώλησης του τηλεοπτικού σταθµού «Ε» στον επιχειρηµατία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη φαίνεται ότι συζητά (εκτός των άλλων) ο ιδιοκτήτης του καναλιού, Φίλιππος Βρυώνης.

Σε πρώτη φάση, έχει προσπαθήσει να βολιδοσκοπήσει αν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του πρώην πανίσχυρου άνδρα της Alapis για επαναδραστηριοποίηση στον χώρο των media.

Από τη σύντοµη έρευνα, προκύπτει ότι πράγµατι ο κ. Λαυρεντιάδης δείχνει να εξετάζει σοβαρά και το ενδεχόµενο να ασχοληθεί εκ νέου µε τα µέσα ενηµέρωσης. Στην περίπτωση που το επιχειρήσει, θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι αυτή τη φορά θα θελήσει να επενδύσει, εκτός των άλλων, και στην τηλεόραση.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόµενο, το «Ε» του Φίλιππου Βρυώνη αποτελεί µια καλή λύση εισόδου στη δύσκολη τηλεοπτική αγορά. Πάντως, εκτός από την επιχειρούµενη προσέγγιση µε τον Λαυρεντιάδη, το αφεντικό του «Ε» λέγεται ότι έχει κάνει κουβέντα και µε τον Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα η εν λόγω συνάντηση είχε γίνει σύµφωνα µε τους γνωρίζοντες στο «Μακεδονία Παλλάς», ιδιοκτησίας ως γνωστόν του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ.