Πλήθος επισκεπτών καθημερινά παίρνει μέρος στη φεστιβαλική  γιορτή του ραδιοφώνου, που ήρθε για να ταράξει τα νερά των ερτζιανών, δίνοντας παράλληλα ώθηση και στον πολιτισμό. Το σημερινό πρόγραμμα στον πολυχώρο Id 24.7.365 του Θησείου ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι με τον «Παραμυθανθό». Oι μικροί αλλά και μεγαλύτεροι λάτρεις των φανταστικών ιστοριών θα απολαύσουν παραμύθια με αφήγηση και τραγούδια.

Δείτε το βίντεο από τη δεύτερη μέρα της Γιορτής Πολιτισμού:

Στις  17.30 αρχίζει συναυλία με νεανικά μουσικά συγκροτήματα, κρατόντας ψηλά τα «vibes» για έλθει στις  20.30 η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique να απογειώσουν το κέφι με μια μοναδική συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε.

Το αυριανό πρόγραμμα ξεκινάει από νωρίς. Στις 11.30 αρχίζει η ώρα των παιδιών και για να είμαστε πιο ακριβείς ένα πολύωρο πρόγραμμα για τους μικρούς φίλους του ραδιοφώνου Παραπολιτικά 90,1 με αφήγηση παιδικών παραμυθιών, Kids animation, χειροτεχνίες, face painting, Ζογκλέρ.

Στις 17.30 νεανικά συγκροτήματα θα δώσουν το έναυσμα για χωρό και τραγούδι ενώ στις 20.00 αρχίζει το (stand up comedy) με τον μοναδικό Σωτήρη Κόρδα.

Μισή ώρα αργότερα στις 20.30 αρχίζει η συναυλία της Ανδριάνας Μπάμπαλη και του Κώστα Λειβαδά, ενώ οι εκδηλώσεις θα κλείσουν στις 22.00 με την Μαρίζα Ρίζου.   

Διαβάστε επίσης:

H Γιορτή Πολιτισμού του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ξεκίνησε και σας περιμένει