Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 17 Ιουνίου με μεγάλες προσφορές.

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ & ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ

fidget SPINNERS

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα συλλεκτικά fidget spinners, η νέα μανία που έχει καταλάβει μικρούς και μεγάλους, εξαντλήθηκαν και επανακυκλοφορούν για να τα αποκτήσετε όλοι! Είναι μικρά, χρωματιστά και απίστευτα διασκεδαστικά! Πρόκειται για μία κατασκευή σε σχήμα έλικα που στροβιλίζεται γύρω από έναν κεντρικό δίσκο. Όσο το spinner γυρνάει, μπορείτε να το ισορροπήσετε στα δάχτυλα των χεριών, των ποδιών, στη μύτη, στο μέτωπο ακόμα και στην άκρη του παπουτσιού σας! Παίξτε fidget spinner παντού, στο σχολείο, στο σπίτι, στις παιδικές χαρές, στα πάρκα! Εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τα φανταστικά σας κόλπα και κάντε το spinner σας να στριφογυρίζει περισσότερη ώρα απ’ όλους!

NEO CD

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ONIRAMA

ΠΟΠ ΑΡΤ

Το πολυαναμενόμενο CD των Onirama κυκλοφορεί για πρώτη φορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με τα Παραπολιτικά! Περιλαμβάνει τις ολοκαίνουριες επιτυχίες τους, αλλά και πολλά ακόμα νέα τραγούδια που θα ακούμε δυνατά όλο το καλοκαίρι!

Μη το χάσετε!

To CD περιλαμβάνει:

1. Δις Ιζ Ε Φανκι Σεξυ Μπιτ

2. Ποτέ Δεν Ξέρεις

3. Το Μηδέν

4. Κλείσε Τα Μάτια 2017 (Taste The Feeling)

5. Τι Είναι Αγάπη;

6. Τόσα Καλοκαίρια 2017

7. Θέλω Να Σε Δω

8. Θεσσαλονίκη Μου

9. World Party (The YoLo Song)

10. Ο Μαγικός Καθρέφτης

11. Χάπυ Σόνγκ

BONUS TRACKS

Τι Είναι Αγάπη - Acoustic Version

Θέλω Να Σε Δω - Alex Simon Remix

World Party - Alex Leon Remix

---

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΟΜΟΣ B’: 1961 – 1974 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Αποκτήστε τον 2ο τόμο της πολιτικής βιογραφίας του μεγάλου ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπου καταγράφεται αναλυτικά η δράση του, τόσο κατά τη διάρκεια του «Ανένδοτου Αγώνα» όσο και κατά την περίοδο της δικτατορίας, αλλά και τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα που την επηρέασαν ή και επηρεάστηκαν απ' αυτήν.

Η πολιτική βιογραφία του Κ. Μητσοτάκη, καλύπτει χρονικά μισό σχεδόν αιώνα, συνεχούς παρουσίας και παρέμβασης στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Ο όγκος του υλικού που συγκεντρώθηκε, από τις απομαγνητοφωνήσεις των συνεντεύξεων του, την πρωτότυπη συγγραφική εργασία και τα ντοκουμέντα, οδήγησε στην έκδοση αυτού του δίτομου έργου, Ο πρώτος τόμος καλύπτει την περίοδο 1918 μέχρι 1961 και ο δεύτερος τόμος την περίοδο 1961 μέχρι 1974. Οι συγγραφείς κατέβαλαν, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το έργο να μην περιλαμβάνει λάθη και ανακρίβειες. Στη μακρόχρονη διαδικασία της προετοιμασίας της έκδοσης, οι συγγραφείς του έργου συνάντησαν πολλές φορές τον Κ. Μητσοτάκη. Στις συνεντεύξεις δεν απέφυγε καμιά ερώτηση και απάντησε και στις πιο αιχμηρές, με εντυπωσιακό θάρρος και αμεσότητα, και ακόμα διέθεσε πολύ από το χρόνο του για την έκδοση αυτή.

Όπως προλογίζει και ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης:

«Με την έκδοση αυτού του βιβλίου όλοι οι Έλληνες θα μάθουν με λεπτομέρειες και για τη ζωή και τη δράση του Κώστα Μητσοτάκη στους κρίσιμους καιρούς της ξενικής κατοχής [..] Θα μάθουν ότι στην Κρήτη εθνικιστές και κομμουνιστές συνεργάστηκαν. Έτσι δεν χύθηκε αίμα αθώων. Αίμα αδελφικό. Και ο Μητσοτάκης έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο»

και συνεχίζει παρακάτω:

«Ο Κώστας Μητσοτάκης ανήκε σ’ αυτούς που αγωνίσθηκαν αποφασιστικά, συστηματικά, καθημερινά για τη συντριβή της στρατιωτικής δικτατορίας. Χωρίς την παραμικρή επιζήτηση προβολής. Δίχως την ελάχιστη έγνοια ακόμα και για την πιο αυτονόητη και φυσική προσπάθεια για κάποια μελλοντική πολιτική επένδυση. Απολύτως τίποτα. Σαν ένας απλός στρατιώτης, έδινε καθημερινά τη μάχη, ξεκινώντας κάθε πρωί, στις οχτώ ακριβώς, από την περισυλλογή όλων των στοιχείων για το τι συμβαίνει μέσα και έξω από τη χώρα, στοιχείων πολύτιμων για τον αντιστασιακό αγώνα [...] Ο Κώστας Μητσοτάκης υπήρξε ένας από τους προσφιλείς στόχους των αρχιμαγείρων του πολιτικού και ιστορικού ψεύδους. Γι’ αυτό ελπίζω ότι το βιβλίο αυτό θα συμβάλει στην αποκατάσταση της αλήθειας»

---

MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ για όλους!

64 ΣΕΛΙΔΕΣ

Μη χάσετε εντελώς δωρεάν με την απλή έκδοση των Παραπολιτικών έναν ολοκαίνουριο υπερπολυτελή τόμο με σταυρόλεξα! Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα

σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!