Τις πρώτες συζητήσεις ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει στο Star προκειµένου να είναι απολύτως έτοιµοι και ακόµα πιο ανταγωνιστικοί το φθινόπωρο, µε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχει δώσει ήδη το σχετικό «πράσινο φως» στη διοίκηση.

Οι σκέψεις που υπάρχουν αφορούν τόσο τον ενηµερωτικό όσο και τον ψυχαγωγικό τοµέα του καναλιού. Στο πρώτο κοµµάτι, όπου το δελτίο ειδήσεων έχει διαγράψει µια απόλυτα ικανοποιητική πορεία αυτή τη χρονιά, σε συνθήκες πολύ µεγάλου ανταγωνισµού και µε ακόµα ένα δελτίο (αυτό του ΣΚΑΪ) «απέναντι», συζητείται ο εµπλουτισµός µε νέα πρόσωπα, κυρίως ρεπόρτερ. Ονόµατα, µέχρι στιγµής, δεν έχουν ακουστεί, αλλά πιθανότατα υπάρχουν στο µυαλό των ανθρώπων της διοίκησης.

Παράλληλα, αναµένεται να γίνει συζήτηση για ενδεχόµενο επανασχεδιασµό της πρωινής ζώνης, καθώς υπάρχουν προτάσεις να µεταφερθεί το ενηµερωτικό κοµµάτι νωρίτερα και το ψυχαγωγικό πιο αργά. Ολα αυτά, πάντως, θα πέσουν στο τραπέζι σύντοµα, προκειµένου να ληφθούν αποφάσεις.

Στην παρούσα φάση υπάρχει µια απογοήτευση µόνο από το τέλος της καθηµερινής σειράς «Αρένα», η οποία δεν πήγε όσο καλά περίµεναν στο κανάλι, µε αποτέλεσµα οι «χαµηλές πτήσεις» στην τηλεθέαση να οδηγήσουν στο πρόωρο «κόψιµό» της. Η σειρά είχε ξεκινήσει µε πολλές φιλοδοξίες και µε προοπτική να συνεχιζόταν και την επόµενη σεζόν, αλλά ο σχεδιασµός αυτός εγκαταλείφθηκε και πλέον αναζητούνται άλλες λύσεις ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν