Μεγάλες ανατροπές έφερε η χθεσινή αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη από το Survivor. Σύμφωνα με τα όσα είπε χθες ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά και τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ οι ομάδες θα συνεχίσουν να είναι δύο.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως ο μόνος άνδρας στους «Διάσημους» θα αγωνίζεται απέναντι σε όλους τους παίχτες των «Μαχητών» εναλλάξ ενώ η Σάρα και η Ευρυδίκη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο.


Όλα αυτά μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας. Όταν φτάσουμε σ’ εκείνη την ημέρα, εάν στον αγώνα κερδίσουν οι «Διάσημοι» θα συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο. Εάν κερδίσουν οι «Μαχητές», που σημαίνει ότι θ’ αποχωρήσει ένας ακόμη «Διάσημος» από το “Survivor”, τότε το παιχνίδι μόνο στα αγωνίσματα θα μετατραπεί σε ατομικό και όλα τα αγωνίσματα στο εξής θα παίζονται ατομικά.


Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.414.769 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 71% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 50,8%.