Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι δύο παίχτες που θα αναμετρηθούν σε λίγες ώρες στον μεγαλό τελικό του Survivor.

Το παιχνίδι που κρατάει συντροφιά σε χιλιάδες τηλεθεατές από τα μέσα του χειμώνα και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές θα ολοκληρωθεί σε μια φαντασμαγορική βραδιά απόψε στον Άλσος Βεΐκου.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς θα παιχτούν οι τελευταίες στιγμές του Survivor και θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν θα αναμετρηθούν σε κάποιο αγώνισμια μιας και αυτά έχουν ήδη ολοκληρωθεί στον Άγιο Δομίνικο. Ο μεγάλος νικητής που θα φύγει με 100.000 ευρώ θα προκύψει από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Το σημερινό live πρόγραμμα θα κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο με αυτό του χθεσινού ημιτελικού με πολλά βίντεο από τους συνολικά 25 παίχτες αλλά και εκπλήξεις.

Αν και οι άνθρωποι του καναλιού κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες του τελικού, το πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε ανάλογες εικόνες με αυτά του τούρκικου τελικού μιας και οι δύο παραγωγές μέχρι τώρα είναι σχεδόν ίδιες.

Στην Τουρκία νικητής αναδείχτηκε ο Οτζεντάι Γκιρίσκεν, με τον παρουσιαστή να κρατάει σε αγωνία τους τηλεθεατές για αρκετά λεπτά μέχρι να ακουστεί το όνομα του. Αλλά και η έκπληξη του τελικού άκουγε στο όνομα Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας που εμφανίστηκε στο reality ξαφνιάζοντας τους πάντες.