Ενα από τα πρόσωπα που θα ήθελε η κυβέρνηση να επιστρέψουν στον χώρο των media είναι ο επιχειρηµατίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Οι πληροφορίες θέλουν τον τελευταίο να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις µε πολλά κυβερνητικά στελέχη. Αυτό, όµως, σε καµία περίπτωση δεν σηµαίνει ότι οι όποιες καλές σχέσεις θα επηρεάσουν τα νέα επιχειρηµατικά σχέδια του Λαυρεντιάδη.

Απεναντίας, ο συγκεκριµένος επιχειρηµατίας σε αυτή τη φάση έχει επιλέξει να παρακολουθεί από απόσταση τις εξελίξεις στα media, αποφεύγοντας οποιαδήποτε κίνηση.

Στο «στρατηγείο» του που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού παρατηρείται έντονη κινητικότητα, µε το γραφείο του επιχειρηµατία να θυµίζει τις παλιές, καλές εποχές.

Οσοι έχουν την ευκαιρία να συνοµιλήσουν µαζί του, δεν αποκλείουν το ενδεχόµενο να επιχειρήσει δυναµικό comeback και στον χώρο των Μέσων Ενηµέρωσης. Στην κυβέρνηση θα ήθελαν να τον δουν, ακόµη και µέσω τρίτης εταιρείας, να συµµετέχει στον πλειστηριασµό για τον «Πήγασο».

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, η πιθανότητα να δούµε τον κ. Λαυρεντιάδη να διαδραµατίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα media είναι πλέον πολύ µεγάλη, αφού και ο ίδιος θεωρεί ότι πλέον υπάρχει χώρος για νέους παίκτες στον χώρο.

Πάντως, σε αυτή τη φάση, το Μέγαρο Μαξίµου είναι αλήθεια ότι, χωρίς να το λέει, επενδύει στην επιχειρηµατική δυνατότητα που διαθέτει ο ιδιοκτήτης της Alapis.

Το θέµα είναι τι, και αν, θα αποφασίσει να επενδύσει (ξανά) στα media. Ανεξάρτητα, πάντως, από τα παραπάνω, αξίζει να σηµειωθεί η πληροφορία που ήθελε τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να συµµετείχε στην εταιρεία που αναδείχθηκε δεύτερη στη διαδικασία του πλειστηριασµού του ∆ΟΛ.