Μη χάσετε:

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
JAMES PATTERSON

Αστυνομική λογοτεχνία

Ο κορυφαίος συγγραφέας μυστηρίου της εποχής μας, στην Ελευθερία του Τύπου.

Ο Τζέιμς Πάτερσον, είναι ο Νο 1 συγγραφέας σε πωλήσεις στον κόσμο, τα βιβλία του έχουν ξεπεράσει τα τριακόσια πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ η αστυνομική σειρά μυθιστορημάτων του «Γυναικεία Λέσχη Φόνων» είναι μια από της δημοφιλέστερες όλων των εποχών.

Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε εφημερίδα το BEST SELLER:
7ος Ουρανός
(7th Heaven)
των James Patterson
και Maxine Paetro


Νο 1 στη Wall Street Journal No 2 στους New YorkTimes

No 1 στη Chicago Tribune Νο 2 στη Washington Post

Νο 1 στη Newsday Νο 2 στη USA Today

Ο έφηβος γιος του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς, και η πίεση που δέχεται η ντετέκτιβ Λίνζι Μπόξερ για να τον βρει είναι ασφυκτική. Κι όταν τελικά κάποια στοιχεία έρχονται στο φως, η ανησυχία δίνει τη θέση της στη φρίκη...

Παράλληλα με την εξαφάνιση του Μάικλ Κάμπιον, η Λίνζι και ο συνεργάτης της, ο Ριτς Κόνκλιν, πρέπει να εξιχνιάσουν μια σειρά εμπρησμών που τρομοκρατεί το Σαν Φρανσίσκο: Κάποιοι βάζουν φωτιά στις ωραιότερες επαύλεις της πόλης, καίγοντας και τους ενοίκους μαζί με τα σπίτια.

Όταν όμως η Λίνζι καλεί σε βοήθεια τις φίλες της από τη «Γυναικεία Λέσχη Φόνων» για να βρουν τους εμπρηστές, οι φλόγες αρχίζουν να την πλησιάζουν επικίνδυνα... απειλώντας να κάνουν στάχτη τη ζωή της και τη ζωή όλων όσων αγαπά...


ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Καθηλωτικό... συναρπαστικό... κινείται με τρομερή ταχύτητα... πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσετε».
BookReporter.com

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD

«ΝΤΟΡΑ – Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ»

MH XAΣΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ DVD ΜΕ ΤΡΙΑ ΝΕΑ, ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!


Η άκρως επιτυχημένη παιδική σειρά που μετράει πάνω από 10 χρόνια παρουσίας σε όλο τον κόσμο είναι εδώ! Δημιουργώντας διαρκώς νέο, πλούσιο περιεχόμενο, η Nickelodeon δεν σταματά να επενδύει στην αγαπημένη ηρωίδα! Κάθε επεισόδιο έχει εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα για αγόρια και κορίτσια. Η Ντόρα διασκεδάζει τα παιδιά μέσα από τις ιστορίες της μαθαίνοντάς τα να εξερευνούν και να επικοινωνούν.

Η αγαπημένη φίλη όλων εξερευνά τον κόσμο γύρω της, παρέα με τον καλύτερό της φίλο, τον Μπουτς το μαϊμουδάκι. Ζητώντας τη βοήθεια του κοινού και του πιστού της Χάρτη, που είναι έτοιμος πάντα να της δείξει το δρόμο, η Ντόρα λύνει τους γρίφους και ξεπερνά τα εμπόδια που συναντά στην πορεία της.

Σε κάθε επεισόδιο η Ντόρα και ο Μπουτς ξεκινούν για μια συναρπαστική εξερεύνηση γεμάτη φαντασία ή για μια αποστολή με σκοπό να βοηθήσουν κάποιον που τους χρειάζεται, διασκεδάζοντας τα παιδιά και κάνοντάς τα να θέλουν να συμμετάσχουν και αυτά.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ €2!

© 2017 VIACOM INTERNATIONAL INC. ΜΕ THN ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. NICKELODEON,
ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ, DORA THE EXPLORER ΚAΙ ΟΛOI OI ΣΧΕΤΙΚOI ΤΙΤΛΟΙ, ΛΟΓΟΤΥΠOI ΚΑΙ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ VIACOM INTERNATIONAL INC.

ΔΥΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

«ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ»
Γουόρις Ντίρι
Και Καθλήν Μίλλερ

Η συναρπαστική αυτοβιογραφία της Γουόρις Ντίρι, μιας γενναίας και ανεξάρτητης γυναίκας που το έσκασε από την καταπιεστική ζωή της στην αφρικανική έρημο, όταν ήταν μόλις δεκατριών χρόνων, αγράμματη και πάμπτωχη, χωρίς τίποτα δικό της εκτός από ένα κουρελιασμένο σάλι. Σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη, συνεχίζοντας μια καταπληκτική διπλή καριέρα: του τοπ-μόντελ, με πρόσωπο γνωστό σε όλο τον κόσμο και της Ειδικής Πρέσβειρας των Ηνωμένων Εθνών, που ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της γης υποστηρίζοντας εύγλωττα και με πάθος τα δικαιώματα της γυναίκας κι ενημερώνοντας τον κόσμο για τη σπαραγμένη από τον πόλεμο και τη λειψυδρία περιοχή της Αφρικής που άφησε πίσω της, αλλά εξακολουθεί να αγαπάει με πάθος. Και τώρα, σε τούτο το υποδειγματικό και σημαντικό βιβλίο, προσφέρει μια ακαταμάχητη, σε πρώτο πρόσωπο αφήγηση της δραματικής και διδακτικής της Οδύσσειας.

«ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ»
Πάολο Τσεζαρέτι
Μια συναρπαστική μελέτη, ένα κράμα ακρίβειας ντοκιμαντέρ και αφηγηματικής γοητείας.

Η ιστορία του βιβλίου εκτυλίσσεται στον Μεσαίωνα, όταν η Βυζαντινή Αυτοκρατορία αποτελούσε τη μεγαλύτερη δύναμη στον χριστιανικό κόσμο. Kεντρικοί ήρωες είναι ο αυτοκράτορας Λέων ΣΤ΄ ο Σοφός, άνθρωπος με τεράστια δύναμη και μόρφωση, και οι τέσσερις γυναίκες του –η βαθιά θεοσεβούμενη Θεοφανώ Μαρτινιακή, η δυναμική Ζωή Ζαούτζαινα, η πανέμορφη Ευδοκία Βαϊανή και η φιλόδοξη Ζωή Καρβονοψίνα–, τις οποίες παντρεύτηκε διαδοχικά. Η πρώτη σύζυγός του ήταν επιλογή των γονιών του, όταν ήταν μόνο δεκαέξι ετών. Η δεύτερη πιθανόν να ήταν ερωμένη του όσο η πρώτη ζούσε ακόμη, γι’ αυτό και η Εκκλησία τον αποδοκίμασε. Όταν όμως ο αυτοκράτορας έμεινε χήρος για δεύτερη φορά, ο κλήρος δεν έφερε αντίρρηση σε έναν τρίτο γάμο, καθώς ο Λέων έπρεπε να συνεχίσει τη δυναστεία. Μετά τον θάνατο και της τρίτης γυναίκας του, της Ευδοκίας, και του νεογέννητου γιου τους, κάθε ελπίδα για τον Λέοντα φάνηκε να χάνεται, ενώ ταυτόχρονα ήταν σε μόνιμη αντιπαράθεση με την εκκλησιαστική ηγεσία και τον απειλούσαν ένοπλες εξεγέρσεις στην Ανατολή. Εν τέλει απέκτησε διάδοχο εκτός γάμου, τον μελλοντικό αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Ζ΄ τον Πορφυρογέννητο, με τη μαυρομάτα Ζωή Καρβονοψίνα. Ωστόσο, ο πατριάρχης δεν ενέκρινε τον κατοπινό γάμο τους και συνεπώς τη νομιμότητα του διαδόχου, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς στο Βυζάντιο δεν έχει διαπράξει ποτέ κάτι τόσο απεχθές όσο έναν τέταρτο γάμο».


MotorOne
Αυτή την Κυριακή
μαζί με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου
μη χάσετε την ειδική μηνιαία έκδοση για το Αυτοκίνητο MotorOne