Η «Ελευθερία του Τύπου» κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο με μοναδικές προσφορές για τους αναγνώστες της:

Μη χάσετε:

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ JAMES PATTERSON

Εξαντλήθηκαν και επανακυκλοφορούν !

Τα συγκλονιστικά μυθιστορήματα του JAMES PATTERSON από τη Νο1 σειρά παγκοσμίως «Γυναικεία Λέσχη Φόνων» εξαντλήθηκαν και τώρα επανακυκλοφορούν γιατί μας το ζητήσατε!

--Αυτή την Παρασκευή 18/8 αποκτήστε το εξαιρετικό θρίλερ:

Η 2η Ευκαιρία
του James Patterson
με τον Andrew Gross

Απανωτοί φόνοι συγκλονίζουν το Σαν Φρανσίσκο. Δεν φαίνεται να έχουν κανένα κοινό στοιχείο, εκτός από την απανθρωπιά με την οποία εκτελούνται. Αλλά η Λίνzι Μπόξερ διαισθάνεται ότι υπάρχει ένα νήμα που τους συνδέει. Η υπόθεση επιβάλλει την άμεση συνεδρίαση της Γυναικείας Λέσχης Φόνων…

Τέσσερις γυναίκες συγκροτούν την άτυπη «Λέσχη»: Η Λίνζι, επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Η Κλερ, ιατροδικαστής. Η Τζιλ, αντιεισαγγελέας. Και η Σίντι, δημοσιογράφος της Σαν Φρανσίσκο Κρόνικλ. Τέσσερα δυνατά μυαλά, που χάρη στην αλληλεγγύη και τη συνεργασία τους πέρα από πρωτόκολλα και στεγανά, έχουν ήδη κατορθώσει να συλλάβουν έναν επικίνδυνο δολοφόνο.

Ενώνοντας ξανά τις δυνάμεις τους, οι τέσσερις φίλες εντοπίζουν αυτό που μέχρι στιγμής έχει διαφύγει από τους συναδέλφους τους. Υπάρχει πράγματι ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα θύματα –αρκεί να κοιτάξεις πιο προσεκτικά…

Προσπαθώντας να μαντέψουν πού θα χτυπήσει την επόμενη φορά, η Λίνζι και οι φίλες της στήνουν στο δολοφόνο μια έξυπνη παγίδα. Αλλά αν οι υπολογισμοί τους αποδειχτούν λανθασμένοι, οι συνέπειες θα είναι μοιραίες. Και δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία…

Ο αριστοτέχνης του σασπένς James Patterson υπογράφει ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα γεμάτο συγκλονιστικές ανατροπές, το δεύτερο της #1 αστυνομικής σειράς βιβλίων ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΟΝΩΝ.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ:

«Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους συγγραφείς μυστηρίου της εποχής μας. Η 2η Ευκαιρία είναι ένα εξαιρετικό θρίλερ».

Grand Rapids Press

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΝΥΜΙΩΝ

--Αυτό το Σάββατο 19/8 αποκτήστε τον 4ο τόμο της σειράς.

Η σπάνια έκδοση του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΠΥΡΟΣ κυκλοφορεί σε 6 υπερπολυτελείς σκληρόδετους τόμους, για κάθε σπίτι.

Ένας θησαυρός ελληνικών επωνύμων και τοπωνυμίων, με χιλιάδες ονόματα-λήμματα που αναλύονται ως προς την προέλευσή τους και συνοδεύονται από πλήθος συναφών ιστορικών και λεξικογραφικών πληροφοριών!

Μια προσφορά υψηλής επιστημονικής και εκπαιδευτικής αξίας, αλλά και κιβωτός εθνικής αυτογνωσίας, καθώς στην ιστορία των ονομάτων του αποτυπώνεται και η ιστορία του ελληνικού έθνους!

Για πρώτη φορά στην ελληνική εκδοτική ιστορία παρουσιάζεται συγκροτημένα και με τέτοια πληρότητα, πέρα από μεμονωμένα δημοσιεύματα και μικρές συλλογές, ο θησαυρός των ελληνικών ονομάτων και τοπωνυμίων, καρπός της εργασίας δεκαετιών ενός από τους κορυφαίους Έλληνες γλωσσολόγους και φιλολόγους του 20ού αιώνα.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Δικαίος Β. Βαγιακάκος (1917-2016) υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες γλωσσολόγους της Ελλάδας, με πλούσιο ερευνητικό, συγγραφικό και κοινωνικό έργο.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μοναδικές προσφορές αποκλειστικά με «Ελευθερία του Τύπου».