Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου με 4 μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

25 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1 ΑΠΟ ΤΑ 25 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Τα Παραπολιτικά χαρίζουν 25 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού σε 25 τυχερούς αναγνώστες! Βρείτε το μαγικό αυτοκόλλητο στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Δείτε από κοντά Μέσι, Σουάρες, Μπουφόν, Ντιμπαλά και όλα τα αστέρια της Βarcelona, της Juventus και της Sporting Λισαβώνας που θα έρθουν φέτος στο Καραϊσκάκη για τους αγώνες του Champions League! Και φυσικά, απολαύστε τα ντέρμπι-φωτιά του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και όλους τους εντός έδρας αγώνες του Θρύλου!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Το κουπόνι ισχύει για την απόκτηση ενός (1) εισιτηρίου διαρκείας της Π.Α.Ε Ολυμπιακός για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018. 
2. Η χρήση του διέπεται από τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που ορίζει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.
3. Ο χρήστης του κουπονιού πρέπει να είναι ενήλικος έχων δικαιοπρακτική ικανότητα ή να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του.
4. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
5. Οι τυχεροί δικαιούχοι θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 6901414 από την Δευτέρα 18/9/2017 μέχρι και την Παρασκευή 22/9/2017 και ώρες από 9.00 π.μ. έως και 17.00 μ.μ. για να δώσουν τα στοιχεία τους και να ενημερωθούν πώς θα παραλάβουν το εισιτήριό τους. Ο κάτοχος του κουπονιού οφείλει να επικοινωνήσει με την εφημερίδα Παραπολιτικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/9/2017. Σε διαφορετική περίπτωση χάνει το σχετικό δικαίωμα.
6. Για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή βλάβη υποστεί ο χρήστης του κουπονιού από την κάρπωση της προσφοράς, καθώς και για οιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιασθεί, ουδεμία ευθύνη φέρει η Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε.
7. Η χρήση του κουπονιού συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων καθώς και της νομοθεσίας σχετικά με είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ οι όροι της παρούσας δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

--

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Η μεγάλη εκδοτική προσφορά συνεχίζεται και αυτό το Σάββατο αποκλειστικά στα Παραπολιτικά. Άτλας της Ευρώπης σε μεγάλο μέγεθος! Το απόλυτο εργαλείο γνώσης για τον μαθητή, τον φοιτητή αλλά και για όλη την οικογένεια. Αποκτήστε την πληρέστερη και πιο ενημερωμένη έκδοση του Άτλαντα της Ευρώπης που περιλαμβάνει όλα τα σημαντικά γεωμορφολογικά χαρακτηριστικά των ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και τους πολιτικούς τους χάρτες με χρήσιμες πληροφορίες για τον πληθυσμό τους, το κλίμα, τη χλωρίδα και την πανίδα, τις γλώσσες, ακόμα και τις θρησκείες!

---

Ένα βιβλίο

ΑΡΛΕΚΙΝ

Απολαυστικές, τολμηρές, προκλητικές και γεμάτες ερωτισμό ιστορίες που βάζουν φωτιά στη φαντασία! Κάθε εβδομάδα ένα νέο βιβλίο Άρλεκιν!

Γιατί… με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι!

--

MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη

ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ για όλους!

64 ΣΕΛΙΔΕΣ

Μη χάσετε εντελώς δωρεάν με την απλή έκδοση των Παραπολιτικών έναν υπερπολυτελή τόμο, 64 σελίδων, με σταυρόλεξα! Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!