Άνω-κάτω έχει γίνει ο ραδιοφωνικός σταθµός του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» µετά την παραίτηση από τη θέση του διευθυντή του γνωστού και πετυχηµένου ραδιοφωνικού παραγωγού Μάκη Μηλάτου.

Στον σταθµό, που χρηµατοδοτείται κυρίως από το ταµείο του ΣΥΡΙΖΑ, η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου, καθώς δεν λαµβάνονται αποφάσεις κυρίως για τα οικονοµικά, υπάρχει αναβλητικότητα στο σχέδιο για περικοπές και ενδεχόµενες απολύσεις και όλο αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μάκη Μηλάτου.

«Όταν σου ζητάνε να τραβήξεις κουπί, περιµένεις να σου δώσουν και τα κουπιά. Ήλπιζα για 9 µήνες, δυστυχώς µάταια. Η υποµονή µου εξαντλήθηκε και παραιτήθηκα από διευθυντής του σταθµού και κατ' επέκταση και από παραγωγός. Καλύτερα χωρίς δουλειά, παρά χωρίς αυτοεκτίµηση», έγραψε ο ίδιος, ενώ πλέον υπάρχει µεγάλη αναστάτωση µεταξύ των εργαζοµένων και προβληµατισµός σε Κουµουνδούρου και Μέγαρο Μαξίµου.

Στην παρούσα φάση, το πρόσωπο που θα κληθεί ενδεχοµένως να αναλάβει το τιµόνι του σταθµού είναι ο γνωστός δηµοσιογράφος Στάθης Σχινάς.