Πρακτικοί Οδηγοί Υγείας για το σπίτι της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου HARVARD – Ο 3ος τόμος το Σάββατο 18 Νοεμβρίου με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Διαβάστε στον νέο τόμο:
Καρδιακά προβλήματα – Συμβουλές υγείας: Για την πρόληψη και αντιμετώπιση των παθήσεων των στεφανιαίων αρτηριών. Αιτίες και παράγοντες κινδύνου. Διάγνωση και έξυπνη διαχείριση. Αποκατάσταση και αγωγή

Αποκτήστε την νέα εκπληκτική σειρά βιβλίων «Πρακτικοί Οδηγοί Υγείας για το Σπίτι» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard, που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να γνωρίζετε τα καλύτερα μέτρα πρόληψης ασθενειών και προστασίας της υγείας σας, αλλά και να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πάθηση με υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Οι 9 υπερπολυτελείς έγχρωμοι τόμοι της σειράς θα σας παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές για ένα σημαντικό αριθμό προβλημάτων υγείας που ταλαιπωρούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Όλο το περιεχόμενο, οι πληροφορίες και τα γεγονότα προέρχονται απευθείας από περισσότερους από 8.000 γιατρούς και ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Harvard.
Με την εξειδίκευση και την εγκυρότητα της πιο αναγνωρισμένης ιατρικής σχολής στον κόσμο, οι πρακτικοί οδηγοί του Πανεπιστημίου του Ηarvard θα αποδειχθούν το πιο χρήσιμο ιατρικό εργαλείο γνώσης που θα σας μάθει να αναγνωρίζετε τα συμπτώματα πολλών παθήσεων, τις συνέπειες και τους τρόπους αντιμετώπισης τους

Η σειρά περιλαμβάνει ακόμα:

Άγχος & φοβίες - Οδηγός για έναν υγιεινό τρόπο ζωής – Πρόληψη και αντιμετώπισης των συμπτωμάτων του άγχους. Οι διαταραχές άγχους και οι αιτίες του. Από τον φόβο στον πανικό, ένα ευρύ φάσμα. Εναλλακτικές προσεγγίσεις απέναντι στο άγχος.
Υψηλή χοληστερίνη – Τι να κάνω γι’ αυτό: Εξειδικευμένες συμβουλές για τη μείωση της χοληστερίνης και του κινδύνου για καρδιοπάθεια, από τη διάγνωση στη θεραπεία και η επιλογή της θεραπείας που σας ταιριάζει. Ακόμα, φάρμακα, βότανα και άλλες ουσίες που μειώνουν την χοληστερίνη

Υπέρταση – Αντιμετωπίζοντας τον «σιωπηλό δολοφόνο»: Η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της υπέρτασης και η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας. Οι κίνδυνοι που πηγάζουν από την υπέρταση, οι αλλαγές στον τρόπο ζωής που κάνουν τη διαφορά και πώς να επιλέξετε τη σωστή φαρμακευτική αγωγή.

Απώλεια βάρους – Υγιεινές προτάσεις: Γνωρίστε Στρατηγικές και τρόπους αντιμετώπισης για να χάσετε βάρος και να παραμείνετε λεπτοί. Οι αιτίες των περιττών κιλών και οι στρατηγικές αδυνατίσματος. Υγιεινές συνήθειες, δίαιτες και συνταγές, φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις αδυνατίσματος.

Διαβήτης – Τρόπος ζωής: Συμβουλές πρόληψης και αντιμετώπισης για την ευκολότερη κατανόηση του διαβήτη. Συμπτώματα και εξετάσεις, φάρμακα και αγωγή, αλλά και οι κύριες επιπλοκές.

Τροφικές αλλεργίες, δυσαξανεξίες & ευαισθησίες – Σας αρρωσταίνουν οι τροφές που τρώτε;: Για την κατανόηση των τροφικών αλλεργιών και για ασφαλέστερη διατροφή, αλλά και πώς να μάθετε αν έχετε ευαισθησία στην γλουτένη ή κοιλιοκάκη. Ακόμα πώς να αποφύγετε την τροφική δηλητηρίαση και συμβουλές για ασφαλέστερη διατροφή

Χρήση και κατάχρηση αλκοόλ – Ο δρόμος προς την απεξάρτηση: Συμβουλές για τη διαπίστωση και αποδοχή του προβλήματος με το ποτό και οι τρόποι αντιμετώπισής του. Όταν το ποτό γίνεται πρόβλημα. Πως επηρεάζει την υγεία το ποτό και ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι για να κόψετε το ποτό. Σχέδιο 7 βημάτων από την απεξάρτηση.

Ξεπερνώντας τον εθισμό – Η πορεία προς τη απεξάρτηση: Η αντιμετώπιση της εξάρτησης από έναν εθισμό και η αντιμετώπιση των στερητικών συμπτωμάτων. Πως ο εθισμός επηρεάζει τον εγκέφαλο. Πως θα καταλάβετε ότι είστε έτοιμοι να αλλάξετε και πώς να αντιμετωπίσετε τα στερητικά συμπτώματα. Διαφορές φύλου και ηλικίας.