Νέες προσθήκες στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, ο οποίος δίνει ακόµη πιο ισχυρό στίγµα στα ερτζιανά.

Συγκεκριµένα, στο καθηµερινό πρόγραµµα του σταθµού προστίθεται µία δίωρη αθλητική εκποµπή, από τις 5 έως τις 7 το απόγευµα, µε τους Βαγγέλη Μπραουδάκη και Γιώργο Νοικοκύρη. Οι δύο γνωστοί δηµοσιογράφοι θα αναλύουν την αθλητική επικαιρότητα, ενώ στο δεύτερο µέρος θα ανοίγουν τα µικρόφωνα για τους ακροατές. Ακολουθεί για µία ώρα (8-9) η εκποµπή «Ναι σε όλα» µε τον Θοδωρή Βγενή να απαντά στα ερωτήµα τα των ακροατών, που µιλούν ζωντανά στον αέρα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, παρέχοντας χρηστικές συµβουλές και όχι µόνο.

To Σαββατοκύριακο έρχεται στους 90,1 ο Αντώνης Κοκορίκος, ο οποίος επιστρέφει στο ραδιόφωνο µε την εκποµπή «Σε γνωρίζω από την κόψη», που θα ξεκινά στις 11 το πρωί και θα διαρκεί µέχρι τη 1 το µεσηµέρι. Στις 4 το απόγευµα του Σαββάτου και για µία ώρα µία ανατρεπτική πολιτική εκποµπή µε τους ∆ηµήτρη Κουνιά και Γιώργο Νόκο, που σχολιάζουν µετά… µουσικής στο «Fake News» όλα τα παρασκήνια, τα ευτράπελα και κυρίως τα… ψέµα τα της πολιτικής ζωής.

Τα απογεύµατα και τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM αποκτούν άλλο νόηµα, µε φόντο άλλη µία µεγάλη ραδιοφωνική επιστροφή. Ο Νίκος Μουρατίδης έρχεται στις 6 το απόγευµα και έως τις 9 το βράδυ, οπότε και θα δίνει τη σκυτάλη στον Ιωσήφ Καλαµαράκη, µε τις µοναδικές µουσικές επιλογές του, στην εκποµπή «Η µικρή µας πόλη», ξαναζωντανεύοντας µερικές από τις πλέον ιστορικές στιγµές του ελληνικού ραδιοφώνου.

Την Κυριακή στις 3 το µεσηµέρι και έως τις 4 έρχεται ένα ξεχωριστό best οf των πιο αγαπηµένων «Κακών κοριτσιών» των ερτζιανών. Οι καλύτερες ατάκες της Μαρίας Λεµονιά και της Ελενας Καραµίχαλου στη διάρκεια της εβδοµάδας συγκεντρώνονται και έρχονται στο πιάτο σας. Αµέσως µετά και για επίσης µία ώρα στη ραδιοφωνική παρέα του 90,1 προστίθεται η δηµοσιογράφος Ντίµη Αθανασοπούλου, µε την εκποµπή «Ανάλυσέ το». Μια διαφορετική και σύγχρονη µατιά για ό,τι συµβαίνει στον κόσµο.

Συντονιστείτε στους 90,1!