Ραγδαίες είναι οι αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, μετά την εξαγορά του καναλιού.

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε τη μετακίνησή του από τη θέση του διευθυντή προγράμματος, αλλά παραμένει στο δυναμικό του σταθμού, ως παρουσιαστής της μεσημεριανής εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Αποκαλυπτικά».

Μάλιστα, η ανακοίνωση έγινε με e-mail προς τους εργαζόμενους του καναλιού.

Όπως γράφει στο tvapokaliptika.gr ο Μένιος Φουρθιώτης: «Επειδή στον χώρο μας περισσεύει η κακή προαίρεση και η βιαστική θριαμβολογία για λογιών κακές τύχες που βρίσκουν τους άλλους, και επειδή ένα εσωτερικό mail μου για την ενημέρωση των συνεργατών του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon διασκορπίστηκε ήδη στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης με αυθαίρετες κρίσεις, αναγκάζομαι να κάνω κάποιες διευκρινίσεις.

Θα παραδώσω σύντομα τη θέση μου ως διευθυντή προγράμματος και εμπορικής πολιτικής του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, στον οποίο εργάζομαι εδώ και τέσσερα χρόνια, απ' όταν ακόμα δεν υπήρχε».

Ο Μένιος Φουρθιώτης γράφει ότι δούλεψε πάνω από τα όριά του και σημειώνει: «Έφτασα να αποκοιμιέμαι στα γραφεία, "ιδρυματοποιήθηκα" στο όραμα του Epsilon και αποδέχτηκα την πρόκληση των διοικητικών, επιτελικών θέσεων, θεωρώντας συνολική και ομαδική τη δουλειά όλων μας».

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως: «Σ' αυτούς τους εργαζομένους, της ανεργίας, της μη καταβολής δεδουλευμένων, των καθυστερήσεων, της ταλαιπωρίας, το Epsilon έδωσε στίβο δημιουργίας και το αγαθό της εργασίας. Για αυτό και μόνο, κάθε δική μου κούραση και υπερπροσπάθεια άξιζε και χαλάλι της».

«Τώρα, δικαιωμένα και έχοντας αποκριθεί στις δικές μου, προσωπικές προκλήσεις, στα εσωτερικά στοιχήματα, μπορώ να αποδώσω το κάθε διοικητικό, υπεράνθρωπα απαιτητικό καθήκον στον κύριο Ed Hall, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή και που, εν γνώσει του, θα είμαι στη διάθεσή του για κάθε βοήθεια έτσι ώστε ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, υπό τη νέα διοίκηση, όταν αυτή αναλάβει τα καθήκοντά της» αναφέρει.

Λέει ακόμη πως όσον αφορά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, «που ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι και κακοήθεις θα παραδεχτούν την επιτυχία της τόσο σε τηλεθέαση όσο και σε παρεμβατικότητα, θα είμαστε μαζί για πολλά, πολλά, πολλά χρόνια! Διότι η αγάπη του τηλεοπτικού κοινού είναι αυτή που την έχει "αγκαλιάσει" όλα αυτά τα χρόνια».