Το μοναδικό «Ημερολόγιο – Αλφαβητάριο 2018» σε μια υπερπολυτελή σκληρόδετη έκδοση

Το παλιό, αγαπημένο αλφαβητάριο αναβιώνει μέσα από αυτό το νέο ημερολόγιο! Με εικόνες και έμπνευση από την αυθεντική έκδοση, το ημερολόγιο αυτό είναι ιδανικό για τους νεαρούς μας φίλους, αλλά και για όσους νοσταλγούν τα ανέμελα παιδικά τους χρόνια! Αποκτήστε κι εσείς το πιο όμορφο ημερολόγιο του 2018 και ανακαλύψτε ξανά την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων σε κάθε σελίδα. Περιλαμβάνει και αναλυτικό εορτολόγιο για κάθε ημέρα!

Μαζί 2ακόμα μεγάλες προσφορές

Το νέο ακυκλοφόρητοCD “Heaven 2018”.

Για πρώτη φορά με εφημερίδα, μια ολοκαίνουρια συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού που θα ακούμε δυνατά όλο το 2018!

Το CD περιλαμβάνει:

1. Πότε Θα Σε Δω – Νίκος Βέρτης

2. Σ’ Αγαπάω Μ’ Ακούς – Νατάσα Θεοδωρίδου

3. Αδυναμία Μου – Χρήστος Μενιδιάτης

4. Φταίω Εγώ – Δημήτρης Αβραμόπουλος

5. Τα Κλειδιά – Δέσποινα Βανδή

6. Χαμένο Παιδί – Νίκος Κουρκούλης

7. Σύντομα – Αποστολία Ζώη

8. Όσο Θα Λείπεις – Γιάννης Πλούταρχος feat. Kings

9. Σαν Τα Μάτια Σου - Νικηφόρος

10. Νερό Και Χώμα – Staventofeat. Μελίνα Ασλανίδου

11. Ζω Αλλιώτικα – Νίκος Μακρόπουλος

12. Άσε Με – Χρήστος Σεβαστός

13. Ο Ενικός – Γιώργος Γιαννιάς

& Ακόμα,

ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ:Η αγαπημένη σειρά των παιδιών σε DVDπου δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Σάββατο το 8οDVD με 3 φανταστικά επεισόδια!

Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja!