Το νέο βιβλίο του Δρα. Δημήτρη Γρηγοράκη «Δίαιτα Detox μετά τις γιορτές»

Η δίαιτα Detox είναι εδώ για όλους εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε την προσπάθειά σας και χρειάζεστε ένα μενού προσαρμοσμένο στα δεδομένα αυτής της εποχής. Με χειμερινές τροφές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος με ασφάλεια και να προστατεύσετε τον οργανισμό σας από τις διάφορες ιώσεις. Είναι γεγονός ότι αυτή την εποχή παρουσιάζονται αυξημένες απαιτήσεις για αντιοξειδωτικές ουσίες λόγω των χειμερινών ιώσεων. Έτσι, η δίαιτα Detox σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία αφενός να χάσετε βάρος με ασφάλεια και αφετέρου να ενδυναμώσετε τη φυσική άμυνα του οργανισμού σας. Η χειμερινή δίαιτα Detox αποτελεί μία ελκυστική πρόταση για αποτελεσματική μείωση βάρους χωρίς δυσάρεστα φαινόμενα στέρησης και πείνας! Με βάση αυτό το δεδομένο είναι βέβαιο ότι ο οργανισμός σας θα είναι περισσότερο ανθεκτικός και θα λειτουργεί πιο σωστά, πράγμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποτελεσματική μείωση του βάρους!

Η μετα-εορταστική διατροφή θα πρέπει να αποτελέσει «αντίβαρο» στις διαιτητικές παρεκτροπές και να έχει ως στόχο τη μείωση όλων εκείνων που ενδεχομένως αυξήθηκαν: από τα κιλά μέχρι και τους παθογόνους βιολογικούς δείκτες. Αυτή, λοιπόν, είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ήπιας αποτοξίνωσης (Detox) του οργανισμού σας. Ο όρος αποτοξίνωση αναφέρεται κυρίως στην απομάκρυνση των τοξικών ουσιών από τα νεφρά, το ήπαρ, τους ιδρωτοποιούς και σμηγματογόνους αδένες και το παχύ έντερο. Προς την κατεύθυνση αυτή η νέα δίαιτα Detox θα σας βοηθήσει από τη μία πλευρά να αποφύγετε «επιβαρυντικές» τροφές που είναι πλούσιες σε συντηρητικά και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Από την άλλη πλευρά μέσω της δίαιτας Detox θα μπορέσετε να εφαρμόσετε προστατευτικές πρακτικές που ενισχύουν σημαντικά την ανοσοποιητική λειτουργία. Όλα τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε για πάντα από τα επιπλέον κιλά που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας. Με την ισορροπημένη διατροφή θα καλύπτονται όλες οι ανάγκες σας, με επακόλουθο τη βελτίωση του μεταβολισμού και της βιολογικής σας ισορροπίας. Με απλά λόγια θα αποκτήσετε περισσότερη δύναμη, ενέργεια και φυσικά θα θωρακίσετε την υγεία σας.

Μαζί 2 ακόμα μεγάλες προσφορές

Το νέο ακυκλοφόρητο Best of CD της Πέγκυς Ζήνα σε αποκλειστική κυκλοφορία

Μη χάσετε την εκπληκτική ολοκαίνουρια συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αγαπημένης τραγουδίστριας, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου!

Το CD περιλαμβάνει:

1. Ένα

2. Τι Θ΄ Ακούσω Ακόμα?

3. Μόνη Καρδιά

4. Είμαι Καλά

5. Διώξε Την Πίκρα

6. Αν Υπήρχες Θα Σε Χώριζα

7. Ματώνω

8. Μη Ρωτάτε

9. Πάρα Πολλά

10. Τολμάς Κι Έχεις Παράπονο Εσύ

11. Εγώ Τα Σπάω

12. Σου T' Ορκίζομαι

& ακόμα,

ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ: Η αγαπημένη σειρά των παιδιών σε DVD που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Σάββατο το 9ο και τελευταίο DVD με 2 φανταστικά επεισόδια!

Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja!