ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός για την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Μπαμπά μη ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

α) Κάθε αντίτυπο του φύλλου της εβδομαδιαίας κυκλοφορίας εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» από τις 03-02-2018 και έως τις 24-02-2018 θα φέρει ένθετο ένα κουπόνι για χρήση προκειμένου με την αγορά ενός (1) εισιτηρίου αξίας 20,00 ευρώ, να του χορηγηθεί δωρεάν ένα (1) ακόμη, ώστε να δει μία (1) θεατρική παράσταση με τίτλο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», που προβάλλεται στο θέατρο «Ριάλτο», οδός Κυψέλης, αρ. 54, Αθήνα.

β) Το κουπόνι ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την προμήθεια ενός (1) εισιτηρίου δωρεάν με την αγορά ενός (1) εισιτηρίου αξίας 20,00 ευρώ για την θέαση της ανωτέρω θεατρικής παράστασης και μπορεί να γίνει χρήση του άπαξ, ενώ ισχύει για όλες τις ημέρες και ώρες προβολής του θεατρικού έργου, έως το τέλος των παραστάσεων. Ο αναγνώστης-κάτοχος του κουπονιού, θα προσκομίζει αυτό στο ταμείο του θεάτρου «Ριάλτο» και αφού αγοράσει ένα (1) εισιτήριο για την θεατρική παράσταση καταβάλλοντας την αξία του (20,00 ευρώ), θα του χορηγηθεί ένα (1) ακόμη δωρεάν για την ίδια παράσταση και την ίδια ημέρα. Αναγκαία προϋπόθεση της καρπώσεως της προσφοράς η επίδειξη και η παράδοση του αποκομμένου κουπονιού, ενώ θα πρέπει να έχει προηγηθεί απαραιτήτως τηλεφωνική κράτηση στον τηλεφωνικό αριθμό 211 4107764, καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. Η προσφορά ισχύει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ελεύθερων θέσεων στο ανωτέρω θέατρο και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

γ) Η δωρεάν χορήγηση ενός (1) επιπλέον εισιτηρίου χορηγείται άπαξ ανά κουπόνι και είναι δυνατή η αθροιστική χρήση άνω του ενός κουπονιού ανά αγορά εισιτηρίων, την οποία το ανωτέρω θέατρο υποχρεούται να χορηγήσουν στους αναγνώστες της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Η ισχύς της προσφοράς είναι από τις 03-02-2018 έως το τέλος των θεατρικών παραστάσεων.

δ) Η εταιρεία «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» και οι λοιπές ιδιοκτήτριες εταιρείες των μέσων στα οποία διαφημίζεται η παρούσα ενέργεια ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά τους. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση που δεν δύνανται να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυώνται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρουν για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς.

ε) Κάθε διαφορά σχετικά με την διάθεση της παρούσας προσφοράς διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών, ενώ η αποδοχή του κουπονιού σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω όρων. 

 ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός 

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες της σύγχρονης Αθήνας, μετά από μία τεράστια καλοκαιρινή εισπρακτική επιτυχία, συνεχίζει για 10ο και τελευταίο Χρόνο και αυτό το χειμώνα στο θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης, με έναν θίασο που αποτελείται από τους πρωταγωνιστές που συνετέλεσαν στον μύθο της συγκεκριμένης παράστασης σε παλαιότερα ανεβάσματά της, αλλά και από νέους πρωταγωνιστές με αποδεδειγμένη καλλιτεχνική αξία και αγάπη από το κοινό. Όλοι μαζί, μας εγγυώνται μία απολαυστική βραδιά με άφθονο γέλιο και διασκέδαση. Η παράσταση «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…» μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας με ανεβάσματα σε μεγάλα θέατρα (θέατρο Ήβη, Λαμπέτη, Αθηνά) καθώς και όλης της Ελλάδας σε δύο θριαμβευτικές περιοδείες. Παρουσιάστηκε επίσης για δύο συνεχόμενες χρονιές από το Σατιρικό θέατρο Κύπρου σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη, ενώ έχει παρουσιαστεί από δεκάδες ερασιτεχνικούς θιάσους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τον περσινό χειμώνα αποτέλεσε την μεγαλύτερη θεατρική επιστροφή των τελευταίων ετών με το ανέβασμα της στο θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης, ενώ με την φετινή καλοκαιρινή περιοδεία απέδειξε περίτρανα ότι ολόκληρη η Ελλάδα μονολογεί «Μπαμπά… Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές… Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως! Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στην μαντίλα… Ο παραγιός είναι λίγο πέφτουλας… Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους!

Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο! Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τ’ Αρχαία (στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση ανακράζει «Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!».Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα… Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια… Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο θεατές. Ένα νούμερο ρεκόρ που συνεχώς αυξάνεται. Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί και αυτό το χειμώνα ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/ta-parapolitika-kikloforoun-to-savvato-3-fevrouariou-me-3-megales-prosfores