Μια ανάσα πριν από την οριστικοποίηση της συµφωνίας µε τον ΑΝΤ1 του Θοδωρή Κυριακού βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος. Από τη στιγµή που οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συµφωνία για συνεργασία, θα πρέπει να αναµένεται άµεσα η επιστροφή του δηµοφιλούς «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στις τηλεοπτικές οθόνες. Πάντως, οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο των επαφών υποστηρίζουν ότι αποµένουν τα τυπικά για να επιβεβαιωθεί ο «γάµος» του Λάκη Λαζόπουλου µε το κανάλι του Αµαρουσίου.

Με δεδοµένο ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν υπάρχει σατιρική εκποµπή στην ελληνική τηλεόραση, είναι λογικό να υπάρχουν αυξηµένες προσδοκίες στον ΑΝΤ1 από την επιστροφή του γνωστού ηθοποιού στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η σχετική συζήτηση κρατάει µήνες, αφού οι πρώτες πληροφορίες, που ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό να συζητά µε τον Θοδωρή Κυριακού, είχαν κυκλοφορήσει το περασµένο καλοκαίρι. Με δεδοµένο ότι το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έχει χτίσει ένα πολύ µεγάλο κοινό, αλλά και ότι ο Λάκης Λαζόπουλος δείχνει να έχει αποστασιοποιηθεί από τον σφικτό εναγκαλισµό που είχε µε τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι λογικό να αναµένεται µε εξαιρετικά µεγάλο ενδιαφέρον η επιστροφή.

Κάποιοι µάλιστα υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέο concept (οι πληροφορίες λένε ότι θα παραπέµπει στους «10 µικρούς Μήτσους»), δηλαδή να µην έχουµε απλώς µια επανάληψη του «Αλ Τσαντίρι» σε νέο κανάλι. Στο µεταξύ, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε και την ανανέωση της αποκλειστικής συνεργασίας του µε τον Αντώνη Κανάκη για ακόµη τρία χρόνια, έως το 2021.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κανάλι, η σηµαντική αυτή συνεργασία µε τον δηµιουργό των πιο αγαπηµένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραµµάτων, η οποία ήδη µετρά 21 δηµιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει µια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαµορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωµία της στο σύνολό της. Η late night ζώνη έχει ξεχωριστή σηµασία για τον σταθµό.

Σηµασία κυρίως σε επίπεδο περιεχοµένου, ύφους και φιλοσοφίας. Για τους λόγους αυτούς, η συνεργασία που επιτεύχθηκε µε τον Αντώνη Κανάκη για τον γενικότερο σχεδιασµό και την καλλιτεχνική επιµέλεια της ζώνης αυτής είναι η ιδανική. Τέλος, το πολυαναµενόµενο «Ράδιο Αρβύλα», όπως και η νέα εκποµπή του Αντώνη Κανάκη θα βρεθούν πολύ σύντοµα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.